9-10 hetes kismamik irnátok nekem észrevételeket, érzéseket, hogy hogy vagytok most?
Én válaszolok neked ha szeretnél. Beszélgethetünk nagyon szívesen megosztom veled a gondolataimat.
18+4hetes kis mami.
Szia
Szerintem azért nem volt válasz,mert vasárnap kb ebédidőben írtál.
Legtöbben vagy a ház körül sürögnek-forognak,vagy családlátogatnak,vagy elmentek kirándulni.
Én is csak azért tudtam kicsit jönni,mert épp alszik a kislányom.
Most vagyok 10+5 hetes.
Igazából kb pont 9 hetes koromban megszűnt a haspuffadásom,és azóta olyan mintha nem is lennék terhes. Nincs rosszullét,nincs farkasétvágy,stb..
Egyedül a melleim fájnak nagyon,és olyan mintha telepakolták volna téglával.
Ja és még annyi hogy elég alacsony a vérnyomásom (legalábbis a terhesség előttihez képest) ezért folyton álmos vagyok.
Szia! Mit szeretnél tudni????
Én is holnap leszek 10 hetes. Émelygek, hányingerem van. Múlt héten volt pár nap, amikor elmúltak ezek az érzések akkor megijedtem, de holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.
Szia:) 9 hetes és 5 napos kismami vagyok:)
3 napja(lekopogom) nagyon jól vagyok. Főleg, ha eszembe jut amikor legutóbb láttuk a drágám meg persze, hogy épp nem a WC előtt kell guggolnom..:):/
3 nappal és 2 héttel ezelőtt(akkor járt le a 2 hét, az a nap is volt a legrosszabb) azt hittem itt a vég.. Iszonyatosan éreztem magam..
Reggel felkeltem, ahogy emeltem a fejem forgott velem a világ, öklendeztem, szédültem nem láttam meg persze úgy fájt a fejem, hogy azt hittem meghalok.. Kiértem a WC-re elkezdtem még jobban öklendezni és "hánytam fél óráig a SEMMIT".. Próbáltam enni/inni, aztán amikor leért 1-1 korty víz vagy falat ennivaló jött is vissza és jöttek a "fél órás rohamaim".. Ez ment 2 hétig, de mára végre vége:))
Te hogy vagy?:)
19:17 vagyok:)
Bocsi, most láttam, hogy már leírtad, hogy te hogy vagy:)
Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!