14 éves a gyerekem, újabban sok a gond vele, mit lehet tenni?
Van valaki férfi rokonotok,közeli barát?
Kicsit ilyesszen rá a gyerekre!
Szerintem ne pofozd fel mert lehet dühében visszaadja.
Egyébként pedig nem rontottál el semmit a fiúknak Apa kell vagy egy férfi aki kordában tartja.
4 fiú Anyukája
Kedves kérdező!
Most le lehet engem pontozni, lehet szidni.
Én a te helyedben ha még egyszer ilyet csinál akkora pofont adnék neki ,hogy a fal adná a másikat. Tudom, tudom a gyereked, a lányod de akkor is ilyen nincs!!!!Kérlek olvasd végig! AZ utolsó mondatodat elolvasva majdnem megszakadt a szívem. Sajnálom hogy ilyen lányod van! Lehet azt mondják hogy te vagy a hibás de nem! A környezete a ludas! TE most is tudsz cselekedni ,az erőszak nem megoldás de lehet el fog gondolkozni azon hogy miért kapta azt a pofont. Talán kérj segítséget szakemberektől.
Remélem segítettem!
Szép napot!! :)
Én is apa nélkül nőttem fel, de nálam pont a GYÖKERES ELLENKEZŐJE volt annak, amit leírtál. Amiatt meg én szenvedek nagyon, ne tudd meg...
vagy a gyerek, vagy az anya, aki beleroppan, nálam ez én voltam/vagyok.
sajnos meglehetősen negatív véleményem van ezért arról, ha valaki egyedül neveli a gyerekét. nagyon fontos lenne az egészséges családi hátteret biztosítani. (Oké, persze vannak kívülálló okok, amikor pl. sajnálatos módon valaki elveszíti a párját, stb.) Sajnos a gyerekek szenvedése a szülőknek egy játékszer sokszor, amiből még hasznos is húznak és ott van velük valaki, aki elvileg segíti őket, de közben nem veszik észre, hogy beleroppan. nálad ez pont fordítva alakult. Tehet erről a sok tanár is és osztálytársak szülei, akik mindent megengedtek gyerekeiknek és így a Te gyereked is azt látta, mindent szabad.
sajnálom, hogy az élet így működik, csak szenvedünk miatta.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!