Most fogom betölteni a 13-at és rám jött az hogy milyen jó lenne ha lenne 1 gyerekem, anyának szólitana, stb. Mi van velem? Gond van?
ha meglátok egy csecsemöt vagy egy kisgyereket majd elolvadok töle!!!
normális ez?
Ne aggódj ez teljesen normális felébredt benned az anyai ösztön. Most kezdesz kamaszodni és még rengeteg változáson fogsz keresztül menni, ezeket túl kell "élni".
Egyébként meg ugye te sem gondodlod komolyan hogy gyereked lenne? Óriási felelőség egy pici baba és még te is gyerek vagy de ettől független nem baj ha szereted őket. Lehet hogy ez nem fog elmúlni akkor esetleg majd ha felnősz lehetnél óvónő vagy csecsemőgondozó. Remélem segítettem. :)
Jó neked! Én 14 vagyok és nincs bajom a gyerekekkel, de nem tudom felfogni, miért akar valaki, valamit ami csak üvölt, eszik, és koszos pelenkát gyárt. Jó ez elég ellentmondásos, de szeretem őket csak nem értem miért szeretne valaki sajátot...annyira.
Szóval azt mondják, manapság egy nőben két féle alapösztön van az anyai és a karrier, hát azt hiszem bennem az utobbi az erősebb, benned pedig az elöbbi, én sikeres karrierről álmodok te pedig egy aranyos babárol. Szerintem ez nem baj:) Bár én jobban örülnék ha több lenne bennem az anyai ösztön, de még változhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!