Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most fogom betölteni a 13-at...

Most fogom betölteni a 13-at és rám jött az hogy milyen jó lenne ha lenne 1 gyerekem, anyának szólitana, stb. Mi van velem? Gond van?

Figyelt kérdés

ha meglátok egy csecsemöt vagy egy kisgyereket majd elolvadok töle!!!

normális ez?

2008. jún. 6. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ez teljesen normális felébredt benned az anyai ösztön. Most kezdesz kamaszodni és még rengeteg változáson fogsz keresztül menni, ezeket túl kell "élni".

Egyébként meg ugye te sem gondodlod komolyan hogy gyereked lenne? Óriási felelőség egy pici baba és még te is gyerek vagy de ettől független nem baj ha szereted őket. Lehet hogy ez nem fog elmúlni akkor esetleg majd ha felnősz lehetnél óvónő vagy csecsemőgondozó. Remélem segítettem. :)

2008. jún. 6. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak anyai ösztönök a génjeidben,gondolom szereted is őket,de még vár vagy 10 évet hidd el semmiről nem maradsz le és amilyen édesek annyira nehéz anyának lenni.Nagy felelősséggel jár életed végéig meghatározza az életed.Nagyon sok örömet tudnak okozni,de te még bulizz és pasizz csak biztonságosan.Bőven ráérsz!!!
2008. jún. 6. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs a rokonságban kisgyerek? Addig is, amíg lesz sajátod, nyugodtan összebarátkozhatsz ővele. Legalább megismered kicsit, hogy milyen, és mit kell tenni vele.
2008. jún. 6. 23:42
 4/8 A kérdező kommentje:
de van
2008. jún. 6. 23:48
 5/8 anonim válasza:
0%
ne aggódj, van aki 11 évesen szül
2008. jún. 7. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Ne aggódj, ez természetes, nekem is volt egy ilyen időszakom(12-13évesen). A végén már annyira szerettem volna egy picibabát, h. az se érdekelt volna ha örökbefogadjuk.. Most 15vok és már csillapodott ez az érzés..de azért azt még mindig tudom h.majd egyszer lesz nekem:)
2008. jún. 7. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
nemkell agodni ez normális s.szülj egyet gyorsaN te is.
2008. jún. 8. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó neked! Én 14 vagyok és nincs bajom a gyerekekkel, de nem tudom felfogni, miért akar valaki, valamit ami csak üvölt, eszik, és koszos pelenkát gyárt. Jó ez elég ellentmondásos, de szeretem őket csak nem értem miért szeretne valaki sajátot...annyira.

Szóval azt mondják, manapság egy nőben két féle alapösztön van az anyai és a karrier, hát azt hiszem bennem az utobbi az erősebb, benned pedig az elöbbi, én sikeres karrierről álmodok te pedig egy aranyos babárol. Szerintem ez nem baj:) Bár én jobban örülnék ha több lenne bennem az anyai ösztön, de még változhat...

2008. aug. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!