A magzati adókedvezményhez a 12 hetet kell betölteni vagy a 90 napot?
Megnéztem a papíromat, pontosan ez van rajta:
"Fent nevezett 27 hetes terhes. Um:2010.06.04.
A terhesség 91. napját szept. 3-án töltötte be. A szülés várható időpontja: 2011.03.31.
Az igazolást adókedvezményhez állítottuk ki."
Pecsét, stb.
Kedves első.
Off: Nekem 2010.06.06-án jött meg utoljára és a baba 2011.03.13-ra várható.
Neked hogy lehet, hogy 03.31-re???
Egyébként a nőgyógyász állította ki, ugye?
Betöltött 91. naptól adja ki, vagyis a mensihez képesti 91. napon először - legalábbis nálunk.
Utolsó: valószínűleg más hosszúságú a ciklusotok, azért az eltérés. Nekem 24 napos ciklusaim voltak, így pontos szülési dátumot csak a 18. heti UH-n mondtak a méretre és a ciklushosszra alapozva.
Értem. Köszi Neked is!
Másodiknak: az is lehet, hogy elírta. 13-31
18:17-nek!
Pcos vagyok, kb. akkor volt a peteérésem, mikor meg kellett volna jönnie. A tesztem is három hét késéssel mutatott pozitívat. (Amikor dokihoz mentem, már azt hittem, 6 hetes a porontyunk, de még semmi sem látszott, csak egy hét múlva. Először méhen kívülire gyanakodott a dokim.)
A hülye számolós protokoll szerint jegyzik a terhességet, de a dokival tudjuk, hogy később fogant a babó. Aszerint először nekem is március közepére lőtték be a szülés dátumát, de a 12. uh-n módosult 31-re. Onnantól jó a számolás, a baba fejlődése is annak felel meg. Dióhéjban ezért. :)
Úgyhogy igen, jól írtam, 03.31-re várható a baba, de az érkezés már tőle függ.
Minden korai vizsgálatnál magyarázkodni kellett, hogy nekem nem pontos 28 napos, hanem változó hosszúságú ciklusaim vannak. Sokaknak még az is meglepetés volt, hogy a pcos ellenére spontán, gyógyszerek nélkül lettem terhes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!