Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most fogom betölteni a 22....

Most fogom betölteni a 22. hetet, és ma állandóan mozog a babám?

Figyelt kérdés

Ilyet még soha nem csinált! Ez így okés, ugye? Persze inkább mozogjon, mint ne, csak olyan furcsa.

S ma vettem észre először, hogy úgy odavág, hogy a hasam is mozog vele együtt(látom kívülről is)

Ilyentájt ennyire aktívak? Vagy esetleg azt érzem, hogy alvás közben megfordul?

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 11. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

szia, gratu a babához :-) ugye milyen édes kis pocakmozgás ez? :-)

nekem is azon a héten aktív volt , aztán jött egy kis lustiság és ma reggel megint magához tért a picurkám. ezekután majd jön az aggódás mikor nem érzed mozogni. de ne ijedj meg, vannak nekik is lustább napjaik. az enyém a melget nem nagyon szereti :-)

25 hkm

2010. jún. 11. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm a nyugtató szavakat! :):):)

Boldog babavárást Neked is!

-----

Amúgy igen! Rettenetesen jó érzés, s olyan boldog vagyunk, hogy már néha Apa is érzi, s nem csak én!

2010. jún. 11. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Lesz itt még "nemulass" :o))

Amikor majd a bordáid közé befúrja a lábát, meg a hólyagodat boxolja, hogy 5 percenként menned kell, stb. stb. :o)

Most kezd kibontakozni a drága.

Szép babavárást!

2010. jún. 11. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok: mármint a meleget nem szereti az enyém :-)

a férjem is így 21-22 hét tájékán kezdte érezni a picurkánkat. azt mondta nekem: ne rezegtessem a hasamat :-)

ma hajnalban pedig már le sem állt 1,5 órán keresztül. ilyen még nem nagyon volt!

hogy nunis vagy kukis lesz?

2010. jún. 11. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a hét elején voltam így. De nekem az ellenkezője. Úgy megszoktam, hogy mocorog, hogy teljesen kétségbeestem, hogy mi történt? Miért nem icereg-ficereg. 35 hetes b.nőm mondta, hogy előfordul, hogy alszanak...sokat...megnyugodtam. Tegnapelött a dokinál hallottam a kicsi szívét és szép tiszta már beállt nem kalimpál olyan gyorsan a doki mondta is, hogy tökéletes. Ez megnyugtatott. Egyszer jobban mocorognak, utána meg a frászt hozzák ránk.

21 heteske

2010. jún. 11. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:
én 20hetesen kaptam el a frászt. ja, első vagyok. tudtam én hogy pláne az első mozgások után akár napokig is "csend" van. igenám, de az eszem nem bírta felfogni, bementem a kórházba. szerencsére megértették a parámat, megvizsgáltak, Uh-n minden szuper volt. ugye a baba ráadásul háttal volt a pocimnak, igy inkább befelé kalimpált. azóta ha nem érzem akár egyész nap nem aggódom mert tudom csak rossz helyen fekszik, azaz oylan helyen ahonnan kevésbé érzem! :-)
2010. jún. 11. 14:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Most kezd kibontakozni :)Ez aranyos volt!

Amúgy kisfiút várunk, ha minden igaz :):):)

Már megnyugodtam, hogy nem csak nálam fordul elő, hogy beindul, aztán máskor meg alig érzem!

Boldog babavárást Lányok! :)

2010. jún. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!