szóval hullámos hosszú sötétbarna haj tetszik nagyon. :D
2012. márc. 2. 16:50
5/11 anonim válasza:
Én lány vagyok:)
középszőke-sötétszőke hajam van [ [link] ez elvileg a sötétszőke, nekem ennél azért világosabb, + nyáron kivilágosodik még jobban]
ha nem fésülöm meg akkor tökre göndör, amúgy hullámos. viszont vasalom, úgyhogy egyenes...:P derékig ér. [pontosabban már meghaladta ^^ kb 2 cm-el a derekem alá ér]
kb csípőig-fenékig szeretném megnöveszteni [már volt majdnem térdigérő is :) ]
a világos szőke hajat szeretem egyébként, amint megnő, be fogom festetni, addig nem akarom még jobban roncsolni. valami ilyesmi lesz :
félhosszú barna göndör hajam van.mindig ki van vasalva szóval egyenesen hordom.xd
14/L
2012. márc. 2. 18:51
7/11 anonim válasza:
Étcsokibarna a hajam színe. Régen nagyon hosszú volt (hátam középig ért) de tavaly. Most is megyek fodrászhoz, most kb így néz ki : [link] de az ilyen haj jobban jön be : [link] vagy ez : [link] de ilyet is elképzelnék : [link] 13/L
2012. márc. 2. 19:43
8/11 anonim válasza:
Legalább vállig érő, barna - sötétbarna vagy fekete... szőkét sem vetem meg, de az elébb leírtakat sokkal jobban kedvelem. Hullámos vagy egyenes az mindegy. Természetes vörös ne legyen :S az nagyon nem tetszik.
19f
2012. márc. 2. 19:47
9/11 anonim válasza:
nekem hosszú,szőke,göndör :)
2012. márc. 2. 20:36
10/11 anonim válasza:
nekem hosszú, sötétbarna és nagyon göndör, felálló, olyan őrült mint én vagyok, szerintem az embert jellemzi a saját haja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!