Lányok! Mennyire tetszenek a kopasz pasik?
Szeretném teljesen leborotválni a fejem, mert elkezdtem kopaszodni.
Még szerencsére nem feltűnő, de nem szeretném megvárni.
+ Minden nap sportolok valamit, amiben teljesen leizzadok ( futás, kondi, bmx) emiat külön élvezném a hajnélküliséget, hogy minden edzés után tetőtől talpig lezuhanyozhatok. Csak félek, hogy nem állna jól és ez nem a próba szerencse kérdés.:) Plusz az öltözködési stílusom abszolút az az elegánsabb Zarás. Tehát nem a gyúrós kopasz style. !
173 cm magas vagyok 70 kg, segítsetek!!:))
hát ha kopaszodsz, akkor nincs mit tenni, bár nekem a rövid haj jobban teszik még félkopasz embernél is, mint a Kojak-fazon. ld. Jason Statham :) na, őt sem a hajáért szeretik, szerintem igen szexi
Önmagában a kopaszság nem randa, ha te egy jó pasi vagy, az nem fog rajtad rontani. Nekem legalábbis sokkal jobban számított egy pasi kinézeténél, hogy hogyan mozog, testalkata milyen, természete milyen.
Szerintem inkább keress alternatív módokat, hogy megállítsd a kopaszodást. Én is nézegetem már ezeket, mert a barátom is elkezdett kopaszodni és zavarja is. Alpecin sampont és hajszeszt néztem ki elsőre [link] plusz nekem igaz nincs ilyen gondom, de rengeteg babahajam nőtt a sörélesztőtől.
Ha viszont szeretnéd leborotválni a fejed, hajrá. Nem tudom hány éves vagy, de pl ismerek egy férfit, már 50 éves és borotválja a fejét, és hát egyértelmű, hogy miért és szerintem neki ultragáz feje van úgy, mondjuk amúgy is :D
Ha viszont sportos vagy, még ha kopaszodsz is akkor is szerintem sokkal szexibb a nagyon rövid haj, mint a kopasz.
Nyilván már nem aktuális, mert 3 éves a kérdés, de hátha valaki erre vetődik...
Ugyanebben a cipőben járó (tehát kopaszodó, és emiatt hajad nagyon rövidre/kopaszra nyíró) pasi vagyok, és még soha senkinek sem volt problémája vele, sőt.
Gondoltam, megosztok tapasztalatot is.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!