Miért tetszenek a fiúknak a szőke lányok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 18:54
1/16 anonim válasza:
nemtudom de nekemis a szőkék tetszenek :P olyan cicásak :P
18/F
2/16 anonim válasza:
Ennek oka, az, hogy tudat alatt a szőkeség azt jelzi, hogy fiatal az adott egyén, és termékeny. Belátható, ha megnézzük gyerekkorban sokan szőkék, aztán később elkezd sötétedni a haj.
A férfiak egyik leghőbb vágya, hogy a génjeit tovább örökítse.
Ezek örökségek az ősember korunkból.
4/16 anonim válasza:
Jelen. Nekem is a szőkék tetszenek.:)
5/16 anonim válasza:
a szokek sokkal feltunobbek. Mondjuk 2 egyforman csinos lany kozul (szoke es barna) a szoke utan fognak tobben megfordulni az utcan.
6/16 anonim válasza:
Sztem nm a hajszínen van a hangsúly.Én is szőke vagyok,de gyakran érzem inkább hátránynak,mint előnynek.
7/16 anonim válasza:
gyűlölöm a szőkéket mert nagyképű öntelt liba van köztük :/ éésss igen a férfiak is jobban szeretik őket azért mert r.ibancok xD tény ez tény. tapasztalom nap mint nap.
8/16 anonim válasza:
Van egy mondás..szeretőnek szőkét,de feleségnek barnát ;)
És ez így is van.
9/16 anonim válasza:
Na mi van a sok szőke liba leszavazott?
10/16 anonim válasza:
szerintem a szőkék kezdenek kimenni a divatból. olyan mű az egész xD a barnák a jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!