Mit gondoltok az idézeteimről? Tetszenek?
Mindet magam írtam nem rég, amikor szakítottam a barátommal és muszáj volt leírnom a gondolataimat..
1.
"Te mondtad, hogy nem akarsz elveszíteni, hogy eljössz hozzám, harcolsz értem, de ekkor történt valami es azt mondtad: ne beszelgessünk többet. Ezzel a mondattal az én szívem is összetört."
2.
"Jobbat érdemeltél, tudtam jól, de neked én kellettem, de én meg megbántottalak és eltávolodtál tőlem.Nem akartam, de így lett.Elveszítettelek."
3.
"Emlékszem azt írtad, hogy kis ideig ne beszélgessünk, azòta már sok idő telt el.Benned már elaludt a szeretet, amit még akkor éreztél irántam.Emlékszel?
Persze, hogy nem..Mert találtál egy jobbat, aki nem ilyen bonyolult.Bennem meg napról-napra erősödik csak a hiányod, de érzem, hogy elveszítettelek, mert akkor hagytam, hogy elmenj es kisetálj békésen az életemből."
4.
"Azt mondtad elfogadsz olyannak, amilyen vagyok, mert így vagyok tökéletes, de most pont e miatt akarsz velem szakítani, mert én másképp mutatom ki a szeretetem, mint a többi lány..Hazudtál amikor azt mondtad hogy így vagyok tökéletes."
5.
Túl sok fájdalom ért, nem birom már.Az emberek távolodnak el tölem, akiket én szeretek.Hagyom, hogy elmenjenek, mert nincs erőm őket visszatartan
6."A barátság olyan, mint a porcelán.Òvni, vigyázni kell rá és megbecsülni, mert ha egyszer aprò darabokra törik már nem tudod összerakni, helyre hozni a károkat."
7.
"A barátok olyanok, mint a családtagjaink, összetartozunk és mindent tudunk egymásról."
Hát attól függ, hány éves vagy?
Ha 14 akkor jók, érettek a gondolataid, szépen fogalmazol. Ha 18 akkor kissé gyerekesnek és közhelyesnek tartom:)
Kar volt kiirnom...
Am meg 14 eves vagyok..
Es ezen mi a gyerekes??-.-
Egyetértek az előzővel am meg ez tökre nem idézet max valami gyerekes gondolat menet összevissza leírva....bocsi
te kérdezted....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!