Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi az álmotok?...

Kamaszok! Mi az álmotok? Miről álmodtok?

Figyelt kérdés

Úgy értem valami amire (már régóta) vágytok, amit szeretnétek megtenni,kipróbálni,megvenni..stb.

Mi az és ki tud róla? Mit tesztek annak érdekében,hogy egyszer megvalósulhasson?

kérlek írjatok kor és nemet is:)

2012. febr. 22. 09:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
utolsó,elárulod,hogy ki az? csak kíváncsi vagyok,de szerintem tök jó,hogy kb tudod mi szeretnél lenni meg az is ,hogy teszel is érte!
2012. febr. 24. 11:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Stephen Hawking, angol fizikus. Kicsit furcsán hangzik talán a koromat tekintve, ahogy az is, hogy elsősorban nem az eszéért tisztelem. Persze azért is, de számomra az a végtelen türelme és kitartása volt inspiráló. Ha ő meg tudta valósítani az álmát, akkor én is megtudom alapon. Hosszadalmas folyamat volt, amíg eljutottam arra a pontra, hogy példaképemnek nevezzem és ez alatt igencsak a szívemhez nőtt. Valószínűleg egy "hozzám hasonló" lány (=hétköznapi, tudományhoz semmi köze, az utca embere, akinek ki tudja milyen szándékai vannak) a közelébe se engednének, de a remény hal meg utoljára.
2012. febr. 24. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, elnézést az elírásokért, nem vagyok túl jó a gépírásban. :( 16L
2012. febr. 25. 14:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék énekelni.:) Nem is feltétlenül énekes lenni, inkább azt, hogy legalább a baráti kőrben énekelgethessek.:) De sajnos egyáltalán nincsen ének hangom.:) Az éneklés mellett szeretnék még gitározni is.:)

A bungee jumpingot is szeretném kipróbálni.

2012. febr. 25. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Szeretnék egy tetoválószalont (tervekbe van)

És a lovammal versenyekre menni. :)

15/L

2012. febr. 25. 16:10
 16/19 A kérdező kommentje:
16/L ,most megleptél azt hittem valami sztárt fogsz mondani! De kellemesen csalódtam,Stephen Hawking tényleg csodálatra méltó ember és megértem,hogy szeretnél vele találkozni! Én hiszem,hogy ha valamit igazán, teljes szívünkből szeretnénk akkor az egész univerzum mellénk áll:) és előbb vagy utóbb de teljesülni fog,csak sohasem szabad feladni!
2012. febr. 25. 23:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a biztatást, remélem igazad lesz. :) 16L
2012. febr. 26. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Én ez szeretnék lenni: BOLDOG!

14/L

2012. ápr. 23. 16:36
 19/19 anonim válasza:

Rengeteg dolog van, amit szeretnék, hogy megvalósuljon.

Legeslegnagyobb álmom az, hogy egyszer (lehetőleg minél előbb) én legyek az év természetfotósa. Évek óta fotózok, rengeteget olvasok róla akár neten, akár könyvben vagy újságban.

Találkozni szeretnék Máté Bencével, és együtt szeretnék vele fotózni az egyik leséből. Erre nincs sok esély (mint ahogy az elsőhöz), és tenni nem igazán tudok érte, de hátha.

Talán a legmegvalósíthatóbb álmom pedig az, hogy a hajamra ne legyen panaszom (ez is tükrözi az életkoromat és nememet): afféle scene-stílusú hajat szeretnék. Fekete, tupírozott haj, a frufruban kicsi szín és egy aranyos masni! :DDDd

13/L

2012. júl. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!