Mitől rosszabodott az olvasásom?
Figyelt kérdés
mindig is jól olvastam, szó szerint mindent kiolvastam, de egy ideje félreolvasok szavakat, mást irok helyete, ez mitől lehet? van egy barátnőm a ki 12 éves és ő nagyon rossz tanuló, mostanság barátkozunk, az ő hatása miatt van? vagy mi? 16/L2012. febr. 16. 17:50
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem olvastál mostanában annyit. Olvass könyvet, újságot, bármit.
2/8 A kérdező kommentje:
olvasom a Harry Pottert
2012. febr. 16. 17:53
4/8 A kérdező kommentje:
és mit tegyek?
2012. febr. 16. 18:07
6/8 anonim válasza:
A szemed elromlott.
A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
ma 18:05
A kérdező kommentje:
és mit tegyek?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
7/8 anonim válasza:
Szemorvos, aztán szemüveg,ha minden rendben van, akkor meg próbálj meg olyan könyvet olvasni, amiben nem épp könnyű kifejezések vannak, lehet ez akár régebbi könyv, akár az ilyen 'Móricz Zsigmond' stb.. : ) Olvass sokat, nem hiszem, hogy az lehetne a baj hogy kicsit butábbakkal barátkozol, nekem is van kitűnő haverom, nem rontom a jegyét le, pedig 3-as tanuló vagyok :) 14L
8/8 anonim válasza:
Nekem így tudat alatt dőlnek el az ilyenek. Sok minden elvonhatja a figyelmet az olvasásról. Pl fiúk,család,barátok.
Ez a figyelmetlenség,jobban kell koncentrálni nameg azért szemészetre is elmehetsz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!