Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitől rosszabodott az olvasásom?

Mitől rosszabodott az olvasásom?

Figyelt kérdés
mindig is jól olvastam, szó szerint mindent kiolvastam, de egy ideje félreolvasok szavakat, mást irok helyete, ez mitől lehet? van egy barátnőm a ki 12 éves és ő nagyon rossz tanuló, mostanság barátkozunk, az ő hatása miatt van? vagy mi? 16/L
2012. febr. 16. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem olvastál mostanában annyit. Olvass könyvet, újságot, bármit.
2012. febr. 16. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
olvasom a Harry Pottert
2012. febr. 16. 17:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A szemed elromlott.
2012. febr. 16. 18:05
 4/8 A kérdező kommentje:
és mit tegyek?
2012. febr. 16. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj szemészetre.
2012. febr. 16. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

A szemed elromlott.

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

ma 18:05

A kérdező kommentje:

és mit tegyek?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012. febr. 16. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Szemorvos, aztán szemüveg,ha minden rendben van, akkor meg próbálj meg olyan könyvet olvasni, amiben nem épp könnyű kifejezések vannak, lehet ez akár régebbi könyv, akár az ilyen 'Móricz Zsigmond' stb.. : ) Olvass sokat, nem hiszem, hogy az lehetne a baj hogy kicsit butábbakkal barátkozol, nekem is van kitűnő haverom, nem rontom a jegyét le, pedig 3-as tanuló vagyok :) 14L
2012. febr. 16. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Nekem így tudat alatt dőlnek el az ilyenek. Sok minden elvonhatja a figyelmet az olvasásról. Pl fiúk,család,barátok.

Ez a figyelmetlenség,jobban kell koncentrálni nameg azért szemészetre is elmehetsz:)

2012. febr. 16. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!