Ha meghaladtam a 20% hiányzást akkor mit kapok?
Erre a kérdésre a válasz nekem is nagyon fontos.
Valaki megmondaná annak a paragrafusnak a számát, amire a válaszát alapozza? Én is 30%-os határt találtam.
Gimnáziumba járok és a matematika órák 28%-ról hiányoztam, ez mégy csökkenhet, ha nem fogok hiányozni a továbbiakban túl sokat.
Ezt a paragrafust találtam:
A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet 20. § (6) bekezdés d) pontja szerint ha a tanulónak egy tanítási évben az igazolt és igazolatlan mulasztása együttesen egy adott tantárgyból a tanítási órák harminc százalékát meghaladja, és emiatt a tanuló teljesítménye tanítási év közben érdemjeggyel nem értékelhető, a tanítási év végén nem osztályozható, kivéve, ha a nevelőtestület engedélyezi, hogy osztályozó vizsgát tegyen.
Viszont több tanárral is beszéltem, akik szerint 20% a határ és itt is ezt olvastam. Hol az a paragrafus, ami szerint itt 20% van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!