Ha meghaladtam a 20% hiányzást akkor mit kapok?
Figyelt kérdés
A jegyeim alapján osztályozható vagyok! Semmi szaktanárim sincs semmi megrovás.Csak szimplán sokszor voltam beteg.Utolsó 2évemet húzom.2012. febr. 12. 13:56
1/12 anonim válasza:
Évet kell ismételned. Azért kell vigyázni, mert a kis óraszámú tárgyekból könnyen összejön. Nem lehet osztályozni, ha ezt túllépted.Esetleg kimennél magántanulónak, és vizsgát tennél.
2/12 A kérdező kommentje:
igazábol 160óra hiányzásom van! És a jegyeim alapján osztályozható vagyok! Félévkor is 3-4-5-eim voltak ! Igy is évet kel ismételnem?
2012. febr. 12. 14:10
3/12 anonim válasza:
Nem kell évet ismételned, de ha a tantestület úgy dönt, osztályozóvizsgát kell tegyél! Ez általában a pótvizsgával egy időpontban van. Elvileg, dönthetnek úgy, hogy le tudnak osztályozni, (vagy csak néhány tantárgyból nem) kirívó hiányzások esetében szoktak a vizsga mellett dönteni. Kérdezd az osztályfőnököd, ő többet tud erről mondani.
4/12 anonim válasza:
én úgy tudom amúgy,hogy 30%-tól kell osztályozó vizsgára menni.
5/12 anonim válasza:
20%-tól kell osztályozót tenni.
Nem számít, hogy osztályozható vagy, meghaladtad a 20%-ot.
6/12 anonim válasza:
azt kell nézni, hogy egy tárgyból mennyi van. Pl. ha van egy 180 órás tárgy, és abból hiányoztál 45 órát, akkor nem vagy osztályozható, mindegy, hány jegyed van.
7/12 anonim válasza:
Tantárgyanként kell számolni a 20%-ot, és amelyik(ek)ből összejött, abból osztályozó vizsgát kell tenned, de nem kell évet ismételned (kivéve, ha nem mész át az osztályozón).
8/12 anonim válasza:
"...elméleti tanítási órák húsz százalékát,...d) egy adott tantárgyból a tanítási órák harminc százalékát meghaladja...a tanítási év végén nem osztályozható, kivéve, ha a nevelőtestület engedélyezi, hogy osztályozóvizsgát tegyen."
Beszéld meg az osztályfőnökkel!
9/12 anonim válasza:
tehát vagy az összes elmélet 20%-át, vagy egy tárgyból annak a 30%-át hiányoztad, akkor.
10/12 anonim válasza:
ha 250 óránál többet hiányoztál akkor év ismétlés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!