Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen "tanulási technikával"...

Milyen "tanulási technikával" lehetne minél hamarabb és minél jobban bepótolni egy heti hiányzást?

Figyelt kérdés

7. osztályos, 4.5 feletti átlagú lány vagyok. Általában nagyon sokat tanulok ahhoz, hogy 4-es 5-ös tanuló legyek. Félreértés ne essék: Anyukám nem várja el tőlem, hogy sokat tanuljak, hisz' már egészségügyi problémám is volt abból, hogy mindig a maximumra törekszem.

Ezen a héten megfázás miatt hiányoztam az iskolából, és gondolom nem kell részleteznem, hogy 7. osztályban mennyi tanulnivaló gyűlik össze egy egész hét alatt!

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám bepótolni a leckéimet (már elkeztdtem - a hétfői és a keddiekkel nagyjából készen is vagyok -, de olyan lassan ment, hogy az katasztrófa)? Ti hogy szoktátok?

2011. febr. 26. 11:55
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a bonyolult és hosszadalmas fogalmazásért, és köszönöm mindenkinek, aki válaszol!
2011. febr. 26. 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
7.es vagyok, és annyira nem gyűlhetett össze sok tanulni való! ;) Mondj 1 órarendet, és akkor segítek, hogy mivel meddig érsz rá, és hogy hogyan!
2011. febr. 26. 12:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Például a hétfői óráim: technika, német nyelv, irodalom, fizika, földrajz. (És ezek közül - a tehnika kivételével - heti két óránk van.)
2011. febr. 26. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
és mi a keddi?
2011. febr. 26. 12:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy inkább mond az egész hetit úgy egyszerűbb =)
2011. febr. 26. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
figyelj , én is 7.es vagyok és minden nap hétfő és péntek kivételével 7 óránk van. Hétfőn és pénteken 6. Akkor szerinted nekünk mennyi van? Amúgy én úgy pótolom mindig,hogy a barátnőm be hozza minden nap leírom és tanulom meg, így nincs nagy lemaradás, sokkal könnyebb,mint egyszerre az egész hetit.
2011. febr. 26. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A keddit csináld meg először, mivel 7főn mondhatod azt, hogy nem voltál, nemértetted, most vagy először suliba! ;) Aztán jöhet a többi. Nincs taktika:P
2011. febr. 26. 12:48
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Én lassan 2 hete itthon ülök,és valószínű,hogy a jövő héten sem lesz ez másképp...Elmondom neked,hogy én még csak annyit csináltam,hogy megnéztem,hogy mit vettek a suliban,egyébként csak alszok meg tévézek és telefonálok.

Szerintem 7.-ben még nem olyan nagy gond,hogyha egy hetet hiányzol,max matek,kémia,fizika nem fog olyan könnyen leesni az első pár órán,de ezt be lehet hozni.

2011. febr. 26. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

13:04 vagyok.

Egyébként meg,sztem olvasd el az anyagokat,amiket vettek,hogy azért legyen fogalmad róla,hogy éppen mit csinálnak.De az írásbelit sztem nyugodtan lemásolhatod egy osztálytáradról.Amúgy 7.-ben nem veszünk még olyan bonyolult dolgokat...

13/L

2011. febr. 26. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én általánosban, ha hiányoztam nem mindig pótoltam be az írásbelit(inkább úgy kellenne mondai, hogy szinte soha), ennek ellenére nem volt problémám, mert még nem olyan nehéz és sok az anyag.

Én gimis vagyok, heti 3szor 8 órám van, kétszer 7 és már ez a 3.hét, hogy nem mentem suliba :( Hetente 3 töri, 3 fizika, 2 biosz, 2 kémia(fakt), 3 irodalom, 1 nyelvtan, 5 német(még lenne 3 angol is, ha nem érettségiztem volna le), 5 matek stb. Én mit mondjak a pótlásról?

Am az első másfél hétben nem pótoltam, mert kórházban voltam, de amióta itthon vagyok minden nap hozza a barátnőm a házit és nem utolsó napra hagyok mindent. Ennyi a trükk.

2011. febr. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!