Milyen "tanulási technikával" lehetne minél hamarabb és minél jobban bepótolni egy heti hiányzást?
7. osztályos, 4.5 feletti átlagú lány vagyok. Általában nagyon sokat tanulok ahhoz, hogy 4-es 5-ös tanuló legyek. Félreértés ne essék: Anyukám nem várja el tőlem, hogy sokat tanuljak, hisz' már egészségügyi problémám is volt abból, hogy mindig a maximumra törekszem.
Ezen a héten megfázás miatt hiányoztam az iskolából, és gondolom nem kell részleteznem, hogy 7. osztályban mennyi tanulnivaló gyűlik össze egy egész hét alatt!
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám bepótolni a leckéimet (már elkeztdtem - a hétfői és a keddiekkel nagyjából készen is vagyok -, de olyan lassan ment, hogy az katasztrófa)? Ti hogy szoktátok?
Szia!
Én úgy csinálnám h átnézném h hétfőre mit kell tanulni. Azokat az anyagokat tanulnám és a legutolsó leckét készíteném el, ami arra az órára kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!