Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen "tanulási technikával"...

Milyen "tanulási technikával" lehetne minél hamarabb és minél jobban bepótolni egy heti hiányzást?

Figyelt kérdés

7. osztályos, 4.5 feletti átlagú lány vagyok. Általában nagyon sokat tanulok ahhoz, hogy 4-es 5-ös tanuló legyek. Félreértés ne essék: Anyukám nem várja el tőlem, hogy sokat tanuljak, hisz' már egészségügyi problémám is volt abból, hogy mindig a maximumra törekszem.

Ezen a héten megfázás miatt hiányoztam az iskolából, és gondolom nem kell részleteznem, hogy 7. osztályban mennyi tanulnivaló gyűlik össze egy egész hét alatt!

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám bepótolni a leckéimet (már elkeztdtem - a hétfői és a keddiekkel nagyjából készen is vagyok -, de olyan lassan ment, hogy az katasztrófa)? Ti hogy szoktátok?

2011. febr. 26. 11:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy csinálnám h átnézném h hétfőre mit kell tanulni. Azokat az anyagokat tanulnám és a legutolsó leckét készíteném el, ami arra az órára kell.

2011. febr. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!