Ezt az érzést hogyan mulaszthatom el?
16 éves lány vagyok.
Egyszerűen, ha olan alkalom van, hogy másoknak ajándékot kell adnom, frusztrálva érzem magamat.....de nagyon. Ötletem sincs, hogy mit adjak nekik. Minél hamarabb túl akarok esni az egészen....És ez olyan rossz. Ha bármilyen szülinap van a családban már várom, hogy túllegyünk rajta....Még a saját szülinapomnál is. Ha kapok valamit örülök, csak szerintem nem látszik rajtam, emiatt próbálok erőltetetten vigorogni...de én magamba örülök.
Most is Valentín nap, és elhatároztam, hogy sütök a barátomnak valamit, mire közölte, hogy nem kell sütnöm neki semmit, és hogy ne hozzak neki semmit(Ő ad nekem saját készítésű csokit)...és most elment a kedvem az egésztől.....ilyenkor mit tudok csinálni?
Süss csak sütit. :)
Próbáld meg élvezni.. Amúgy pontosan mit nem szeretsz rajta??
Én élvezném, fánkot akartam, csak azt nem szereti, megkérdeztem, hogy mit szeret(sajna nem valami sütis), és azt mondta, hog nem tudja, engem.:)
EZ aranos, csak így necces a dolog, mert ha csinálok valamit és ott marad akkor....
Nem tudom mit nem szeretek, az egészet. Azt, hogy eldönteni, mit vegyek, magát az ajándékot megvenni, stb. Én sokkal jobban a szavak/tettek embere vagyok, nem a tárgyaké. Pl rengeteget segítek az embereknek lelkileg, de ezektől a hideg ráz ki...
Akkor ne olyan csinálj, amit megeszik.
Sütt mézeskalácsból valami rájellemzőt, és díszítsd. / gitár, foci, fényképezőgép, szív stb./
Csomagold be. A kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!