Unatkozom! Mit csináljak? Nem vagyok álmos se.
Figyelt kérdés
lány vagyok :)2012. febr. 7. 22:35
42/47 A kérdező kommentje:
Megvagyok köszi,csak kicsit fáradt még mindig meg van az a probléma,hogy este nem vagyok álmos és éjfél 1 körül tudok csak elaludni...:/
És te?
2012. febr. 14. 11:06
43/47 anonim válasza:
Koszi jol, enis ejjel 3-4 korul tudok csak elaludni, es hulla vagyok utanna, varom hogy legyen vege a telnek, es jojjon a nyari vakacio
44/47 A kérdező kommentje:
3-4 hú az durva és akkor hogy kelsz reggel a sulihoz?
2012. febr. 14. 16:57
45/47 anonim válasza:
Nagyon nehezen, volt olyan is ,hogy mikor bevetettem az ágyat reggel felkelés után véletlenül az ágyra estem és elaludtam, csak 2 óra mulva mentem suliba
Tehát nagyon nehezen :D
47/47 anonim válasza:
Én is lány vagyok,és én is nagyon uncsizom.Én szoktam rajzolni, biciklizni, TV-t nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!