Unatkozom mit tegyek? 14/F
Figyelt kérdés
régen szinte minden érdekelt de most már semmi se vagy nincs kedvem semmihez tudtok valami új dolgot mondani2012. jan. 5. 20:52
2/25 A kérdező kommentje:
nem
2012. jan. 5. 20:54
3/25 anonim válasza:
Milyen dolgok érdekeltek régebben?
5/25 anonim válasza:
Keress valami hobbit, sportot. Én unalmamban eljártam úszni, futni, biciklizni, újabban lovagolni. Beiratkoztam modell tanfolyamra, angolra és még olasz tanfolymra is. Buli, mert nincs tétje, csak érdekességböl jártam a tanfolyamokra, semmi magasabb cél érdekében. Ezeken kivul megtanultam repülni (vitorlázo), és persze autot vezetni (mármint jogsit szereztem).
7/25 anonim válasza:
Vetkőzz le, és vigyázz a ruhádra.
8/25 anonim válasza:
Olvass, nézz filmet, menj el bringázni/futni/sétálni csak úgy céltalanul.
5-ösnek: oké, hogy úszás, lovaglás, 3-4 tanfolyam, de az nem ingyen van. És gondolom egy 14 éves nem tudja megfizetni. És szerintem a szüleitől sem igazán kapna, mert ezek nem a legolcsóbb mulatságok (főleg, ha céltalanul csinálja az ember).
9/25 A kérdező kommentje:
ezt a " Vetkőzz le, és vigyázz a ruhádra. " mondatot már párhelyen hallatom egyébként minden érdekelt minden sport szinte de hogy megmondjam inkább a kézügyesség fele mentem el mostanság mivel csináltam fa babaházakat viking sisakot vasból agyag szobrokat ólom üvegeket csináltam bőrdíszműves munkákat is. érdekel a
-geometria
-műszaki dolgok
-művészetek
-állatok
-emberi elme ( mit gondol miért gondolja azt)
és még sorolhatnám
2012. jan. 5. 21:48
10/25 A kérdező kommentje:
ja pénz nem igazán akadály
2012. jan. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!