Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ellenzi apukám a kapcsol...

Miért ellenzi apukám a kapcsolatokat? 15L

Figyelt kérdés

Van 2, majdnem velem egy idős unokatesóm, ikerlányok. (fél évvel idősebbek, ők betöltik ebben a hónapban a 16-ot, én nem. )Egyikük 1 éve jár egy fiúval, másikuk elég nagy pasizós, de 3 hónapja neki is van valakije. Apukám pedig folyton megjegyzést tesz rájuk, engem kérdezget, hogy megtudjon róluk dolgokat, folyton szívat minket a pasizással. A baj csak az, hogy az egyik csaj pasijának a legjobb barátjával randizgatok már egy hónapja, nagyon aranyos, udvarias srác, 17 éves és tegnap feltette a nagy kérdést, úgyhogy tulképpen a barátnője vagyok és azt hiszem, kezdek beleesni :$ Keresztanyámék tudnak róla, és ma családi ebédnél véletlenül kikotyogták. Apukám teljesen kiborult, mert úgy gondolta, hogy hozzá sem fogok érni egy fiúhoz sem 18éves koromig. Még ha csak a szokásos, fiúkkal és szexszel való cikizése lenne.. de nem. Most is, ha kimegyek a szobámból, olyan furán néz rám. Hozzám se akar szólni mert "ilyen nagylányok már nem is beszélgetnek az apjukkal, ugye?" szóval szokásos csipkelődés.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben?

2012. febr. 5. 15:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet, bár ha nem beszélitek meg a helyzetet, csak elhívod, attól ő még csak a félelmeit fogja látni. Bölcs dolog lenne, ha a barátod nagy levegőt venne és négyszemközt elbeszélgetne apukáddal. Egy apa szemszögéből egy őszinte beszélgetés nagyon imponáló tud lenni, akár teljesen át is fordíthatja.
2012. febr. 6. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!