Nagyon fáj, hogy minden ilyen muris dologból ki kell maradnom. Plusz egyéb "gondok". Mit tegyek?
Középsulis vagyok, gimibe járok, elsős vagyok. Mozgássérült vagyok a jobb oldalamat nem tudom használni. A suliba elég sokan megnéznek mert kicsit sántítok meg nem tudom, használni a jobb kezemet. Pl. egy palackot nem tudok megfogni, hogy lecsavarjam a kupakját.
A sulinkban szoktam programok ahol minden osztály fellép és valamit előadnak. Általában táncolni szoktak.
És nekem mindig ki kell maradni mert nem tudom azokat megcsinálni. :( Pedig úgy szeretnék részt venni. És nem akarom, hogy azt higgyék azt osztálytársaim, hogy azért nem táncolok mert lusta vagyok vagy nem akarok. Nagyon is akarnék, de sajnos nem tudok.
És most lesz 3x-ra ilyen program.
közel 15/L
javítás :
*
A sulinkban szoktak lenni programok ahol minden osztály fellép és valamit előadnak
Sajnálom,hogy a betegséged hátráltat ezekben a dolgokban,de ha gyógyíthatatlan a dolog,akkor sajnos meg kell tanulnod ezzel együttélni és elfogadni,hogy nem tudsz mindenben úgy részt venni,mint a társaid.
Ha nem is a suliban,de szabadidős programnak biztos létezik olyan tánccsoport,vagy sport foglalkozás,ahol mozgássérültek is bekapcsolódhatnak!
Amiatt meg ne aggódj,hogy mit hisznek az osztálytársaid,hiszen ha van egy kis sütnivalójuk biztos tudják,hogy nem a lustaságod az ami visszatart a közös tánctól,sportolástól,hanem a betegséged miatt nem vehetsz részt ezekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!