Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónaposotoknak milyen...

10 hónaposotoknak milyen játékokat vesztek? Vagy milyen játékokat gyártotok mindenféle otthoni dologból?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Húsvétra rengeteg játékot kapott a 10 hós lányunk,de a kedvenc egyértelműen ez: [link] .

Nem nagyon gondoltam,hogy el lesz majd vele,mert a játszószőnyeget,ami itthon van,azt már nem használtuk,de ezt nagyon szereti.Sok játékot kap mindig,de leginkább mozgás-,készségfejlesztőeket veszünk neki.

Itthoni dolgok annyira nem érdeklik,csak a telefonok és a távirányítók,de azokat igyekszem eltenni előle :D

2011. máj. 4. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A zenélő játékokat szereti, azokat, amiken gomb van és nyomkodni lehet. Azokat is szereti, amikből építeni lehet valamit, például a bedobálós kockájának a formáiból szoktam neki tornyot építeni és örömmel dönti el. Tehát ő nem épít, csak szereti szétrobombolni. Egyébként a legszívesebben a cd-ket pakolja ki a tv alól. Az ásványvizes palackot is szereti, egy fél literesbe tettem neki száraz tésztát, azt előszeretettel rázogatta. Egyébként mostanában nem sokáig kötik le a játékok, mindent csak pakolna ki a fiókokból, meg állandóan tépkedné a virágok leveleit.
2011. máj. 4. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Saját készítésű:

-Titokdoboz:egy cipősdobozba minden nap mást teszek(csörgők,lánc ami nem szakad,kis plüss stb)imádja leszedni a tetejét és ki-be pakolni a cuccokat

-celofán,alufólia kartongurigája,lábasfedő

-pet palackba tettem pár szem gyönygöt(de kaviccsal is helyettesítheted)

-szintén pet palackba tettem homokot vagy vízet,így ismerkedik az anyagokkal,nézi,hogy nem mindeggyik palackba van ugyanaz

-mosóporós mérőkupakokat felfűztem egy hosszú kötélre,imádja huzogatni maga után és nézi ahogy csörög

Hát most saját készítésű ennyi jutott eszembe azon kívül rengeteg bolti játéka is van!

2011. máj. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!