10 hónaposotoknak milyen játékokat vesztek? Vagy milyen játékokat gyártotok mindenféle otthoni dologból?
Húsvétra rengeteg játékot kapott a 10 hós lányunk,de a kedvenc egyértelműen ez: [link] .
Nem nagyon gondoltam,hogy el lesz majd vele,mert a játszószőnyeget,ami itthon van,azt már nem használtuk,de ezt nagyon szereti.Sok játékot kap mindig,de leginkább mozgás-,készségfejlesztőeket veszünk neki.
Itthoni dolgok annyira nem érdeklik,csak a telefonok és a távirányítók,de azokat igyekszem eltenni előle :D
Saját készítésű:
-Titokdoboz:egy cipősdobozba minden nap mást teszek(csörgők,lánc ami nem szakad,kis plüss stb)imádja leszedni a tetejét és ki-be pakolni a cuccokat
-celofán,alufólia kartongurigája,lábasfedő
-pet palackba tettem pár szem gyönygöt(de kaviccsal is helyettesítheted)
-szintén pet palackba tettem homokot vagy vízet,így ismerkedik az anyagokkal,nézi,hogy nem mindeggyik palackba van ugyanaz
-mosóporós mérőkupakokat felfűztem egy hosszú kötélre,imádja huzogatni maga után és nézi ahogy csörög
Hát most saját készítésű ennyi jutott eszembe azon kívül rengeteg bolti játéka is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!