Mit tegyek a baratnommel?
Nem tudom hogy beszeljem le a sok vad dologrol amit csinal egyszeruen feltem ot.Akkora a szulei elvaltak kemenyem pasizik(má nem is szuz nem egyszer csinaltal mar, kb 2 hetente mas pasija van ) cigizik má drogot is probalta persze a anyja megenged neki mindent es meg is vesz neki mindent de mi csinaljak vele hogy hagya abba ezt a eletmodot es felek mert valameik nap hirtelen rosszul lett es hat felek hogy terhes de mit tegyek?
Es 14 evesek vagyunk

Szerintem nem neked kell Őt felvilágosítani, hanem az anyjának. Rád nem hallgatna, és ellened fordulna. Úgy érezné, hogy nem vagy barát. Rosszat akarsz neki! Persze ez nem így van, de Ő most ki van billenve az egyensúlyából. Te inkább az egyik szülejével, anyukájával beszéld meg, és kérd, hogy ne árulja el, hogy te voltál (nehogy rád haragudjon). Beszéld meg úgy az anyjával, hogy te nem karsz rosszat, te bsegíeni akarsz, de nem is akarsz vele össze veszni.
Ha az anyja értelmes, okos nő, akkor tudni fogja mit kell tennie.
Vagy ha nem bízol ebben a dologban, akkor az osztályfőnökével beszéld meg. (gondolom, az a te osztályfőnököd is) Minden képpen kérd, hogy ne tudodjon ki, hogy te vagy az, aki elárulta a titkát. (akkor nem bízna meg benned)

beszélj vele,bár úgyis tökmind1.
utána pedig tanulj meg helyesen írni.

szerintem az anyjával beszélj. Ha leülsz vele beszélni mindenképp mondd, hogy
1. te nem akarsz árulkodni a lányára és nem is vagy látnok de
2.szerinted ha így folytatja a lánya akkor nagy bajba kerülhet később és hogy üljön le vele beszélgetni (nem kell kiosztani vagy letolni a lányát, csak úgy elbeszélgetni pl egy közös program keretében)
3.A terhességet mindenképp említsd neki, hogy félsz, hogy az lehet, ettől általában még a legundokabb anyuka is beijed, mert senki nem akarja, hogy lányanya legyen a gyerekéből 14 évesen. Még ha a drogot nem is hinné el neked, ettől azért komolyabban vesz.

Mi baja lett?
Nálunk most a suliba minden 3.ember rosszul van/lett most ilyen időszak van. Nem kell egyből terhességre gondolni.
Nem kell szaladni ,mint egy vészmadár,először a barátnőddel beszéld meg! Mondd,hogy segítesz neki amiben tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!