Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan verekedjek baratnommel?

Hogyan verekedjek baratnommel?

Figyelt kérdés
Arra szeretnek otleteket kapni, hogyan verekedjek baratnommel, mivel kifogytam az otletekbol. Kicsit lagyabb, vagy akar eroteljesebb dolgokat is irhattok, elore is koszonom. Olyan valaszokat ne irjatok, hogy intezzetek el az agyba a folosleges energiat meg hasonlokat
2012. jan. 15. 22:08
 1/7 anonim válasza:
Szerintem először teszteld le mennyit bír ki anélkül hogy mentőt kelljen hívni.Ezt legkönnyebben úgy teheted meg ha letepered a földre majd ökölbe szorított kézzel elkezded egyre erősebben ütni a fejét.
2012. jan. 15. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

?

mi az hogy hogyan verekedj? sehogy se verekedj! egyáltalán, mi az a verekedés? gyerekek verekednek! felnőttek vagy edzésen küzdenek/bunyóznak valamilyen szabályrendszer mellett, vagy harcolnak/ölnek háborúban, harci szituációban ha nem tehetnek mást.

milyen kérdés ez, hogy hogyan verekedj. ráadásul egy nővel, akinél alapból erősebb vagy..

2012. jan. 15. 23:31
 3/7 anonim ***** válasza:
mondjuk 1. válaszoló nem írt hülyeséget.. ha már eltörted a csaj fején az öklöd, de ő még bírja, akkor is hagyd abba.
2012. jan. 15. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Kérdező csak rosszul fogalmazott - és inkább ilyen birkózásfélére gondolt. (fogások, szorítások, feszítések stb.)

Nem?

Na, nem mintha akkor értelmezhető lenne a kérdés.

Gondolod innen _mi_ meg tudjuk mondani...?

("Ésakkorkapdelacsuklóját-közbenpedigalábaddal-ésígytartsddeközben..." Szerinted ha így el lehetne mondani, minek járnának a népek edzésre? Ugyanmár...)

2012. jan. 16. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. jan. 16. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
elsőn nagyon beszartam :D
2012. jan. 16. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Damu Rolandot!! ;) XD
2012. jan. 29. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!