Hogyan verekedjek, ha arra kerül a sor?
A héten valószínű sor kerül rá. Van egy gyerek aki állandóan flegmázik, és kötekedik velünk, elhord a haverjainknak mindennek, lejárat minket, és egy éretlen kis nyomorék. Már régóta tervezgetjük hogy egy-két ütést már nagyon megérdemelne, azt magyarázzátok már el, hogyha arra adjuk a fejünket, hogy megütjük, akkor hova üssek, mit csináljak, ha megtámad, ilyenek. Nem nagyon verekedtem még. Mi 17 évesek vagyunk, ketten vagyunk, ő 16.
Tehát pl ülünk a padon, és már megunjuk, akkor álljak fel, be elé, és egy jobbost üssek neki halántékra? Vagy hova érdemes? Alapvető dolgokat mondjatok már el nekem, mint például hogy hogy álljak, kezek hol legyenek, ilyenek. Nem gyúrok, ő sem, de ő egy kicsit molett. Ha felállok, rögtön üssek, vagy még előtte álljak előtte pár másodpercet? Haver is meg fogja ütni ha úgy van, de az elsőt én szeretném ütni, ő akkor kapcsolódik be, ha visszaüt.
Várom a tippeket.
bal kézzel torkon ragadod
jobb kézzel megmarkolod belülről a combját
felemeled amennyire csak tudod
beledobod valami bokorba :-)
ha ütsz, neked lesz szar. ennyi viszont pont elég hogy jól befosson tőletek
itt tartunk hogy itt a neten má verekedni is meg lehet tanulni fórumokból?:))) verekedés.. mintha megoldás lenne bármire is... jön mjad a 18 éves haverjaival aztán titeket megver, akkor ti megin több havert hoztok megin meg veritek kb...általába igy szokott menni...
amugy meg a verekedés sztem ösztönösen jön, mmint onnantól kezdve hogy téged is meg akarnak ütni...
ütöd ahol éred, harapod, karmolod, haját téped
ha nyersz, az uccsó 3-al sem lesz gond, ha viszont vesztesz, akkki fognak röhögni érte...
am ezt inkább élet-halál harcnál kell alkalmazni, itt inkább megfod a pólóját, mondod neki, h nem kéne beszólogatni, majd ha akk is pöntyög, akk orron fejeled, onnan meg a fenti rész
de ha lehet, akk ne ketten menjetek már egy srácra, aki ráadásul fiatalabb is nálatok, mer ez téll gerinctelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!