Hogyan verekedjek, ha arra kerül a sor?
A héten valószínű sor kerül rá. Van egy gyerek aki állandóan flegmázik, és kötekedik velünk, elhord a haverjainknak mindennek, lejárat minket, és egy éretlen kis nyomorék. Már régóta tervezgetjük hogy egy-két ütést már nagyon megérdemelne, azt magyarázzátok már el, hogyha arra adjuk a fejünket, hogy megütjük, akkor hova üssek, mit csináljak, ha megtámad, ilyenek. Nem nagyon verekedtem még. Mi 17 évesek vagyunk, ketten vagyunk, ő 16.
Tehát pl ülünk a padon, és már megunjuk, akkor álljak fel, be elé, és egy jobbost üssek neki halántékra? Vagy hova érdemes? Alapvető dolgokat mondjatok már el nekem, mint például hogy hogy álljak, kezek hol legyenek, ilyenek. Nem gyúrok, ő sem, de ő egy kicsit molett. Ha felállok, rögtön üssek, vagy még előtte álljak előtte pár másodpercet? Haver is meg fogja ütni ha úgy van, de az elsőt én szeretném ütni, ő akkor kapcsolódik be, ha visszaüt.
Várom a tippeket.
Kedves barátocskám ha egy ilyen miatt akarsz priuszt akkor csak hajrá!Én is beleestem a hibába 4évig muay thai!Így voltam énis!Erőszakból erőszak lessz!Belém kötöttek cigányok és nem hagytam magam!3at összecsomagoltam többi 3 megvert!Most úgy vagyok vele hogy röhögjenek ki nem érdekel.
De ennek már tétje van!Gondold át!Megéri egy mocsok miatt??Szüleid mit szólnának ha a rendőrök mennének érted.
Gondolkodj mielött cselekszel!
megütnek persze üss vissza de ne te kezdeményezz!
Figyelj én karatézok és igen csak jó vagyok a mesterem is mondta de amikor egy nagyobb erősebb ellenféllek kerülök össze akkor is megyek neki mert nem félek ne félj ha sór kerül rá csak menj előre mint egy orrszarvú
tudod hova üss mondok pár példát amitől bárkikifekszik mondom bárki
comb,, ágyék,,máj,,vese,,orr,,áll,,homlok
he verekednek kellene valaha csak erre célozz akkor tutira kidöl
Üdv!Ne félj!Ha lehet kerüld a durvaságot!
Egyszer láttam valahol hogy igy kell csinálni ha ketten vagytok!!!!!!!!
Meg kéred haverod hogy hátulrol fogja le te gyomron vágod talán még adsz neki egy orrost is vagy amit akarsz és a haverod le vágja a földre ha kész vagytok!!!!!!!!!!
Fetrengeni fog!!!!!!!
Csak végső esetben verekedj.
Mindenképpen tiéd legyen az első ütés, utána ha elkapod a haját és lehúzod a derekadig, utána már úgy rúgod, térdeled és ütöd ahogy csak akarod, mert nem tud megmozdulni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!