Szerintetek apához menjek, vagy a barátnőm születésnapjára?
Nem tudom eldönteni..azt hittem h a barátnőm a jövő hétvégén tartja a szülinapját,erre ma kiderül,hogy most hétvégén lesz..a baj az pedig az,hogy tegnap beszéltem meg apával h fel megyek hozzá a hétvégére(Ausztriba dolgozik,és a csak havonta jön haza,de most én mennék el hozzá) Már nem láttam 2 hete,és nagyon hiányzik. Az egész hétvégét velük tölteném,pénteken mennék,vasárnap délután jönnék. Elmennék velük korizni(vele és a barátnőjével,akit egyébként nagyon szeretek) és nagyon jó lenne..de a barátnőm szülinapjára is nagyon-nagy szívesen elmennék,hiszen szeretem,és a többiek is ott lennének..meg hát mindig az a legjobb 'buli' amin nem vagy ott..3-8ig tartana..és most nem tudom h amiatt a 5óra miatt kihagyjak egy egész hétvégét..Mert lehet h az az 5óra nagyon jó lenne,és emlékezetes..
Foggalmam sincs,mit csináljak. Szerintetek hova menjek el ? A barátnőmet attól még megköszönteném persze,de szívem szerint el is mennék..de nem is,mert úgy érzem,most apa mellett lenne a helyem,mert nem bírnék ki még 1 hetet nélküle..
14l
Apukádhoz menj
A barátnődnek meg találj ki külön arra a napra valami meglepit a köszöntésen kívül (vicces videoüzenet, ppt, virágküldés, lufi-meglepetés, egyedi csoki, készíts tortát amit valakivel elvitetsz aznap stb) akkor ő sem érzi úgy, hogy hanyagolod. Biztos megérti, ha nem akkor elég önző csaj..
Az apádhoz menj, mert valószínűleg ő már kevesebb ideig fog élni, mint a korodbeli(?) barátnőd.
Apáddal héthetente lehetsz, a barátnőddel gondolom amikor akarsz.
Úgyhogy szerintem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!