Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek apához menjek,...

Szerintetek apához menjek, vagy a barátnőm születésnapjára?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni..azt hittem h a barátnőm a jövő hétvégén tartja a szülinapját,erre ma kiderül,hogy most hétvégén lesz..a baj az pedig az,hogy tegnap beszéltem meg apával h fel megyek hozzá a hétvégére(Ausztriba dolgozik,és a csak havonta jön haza,de most én mennék el hozzá) Már nem láttam 2 hete,és nagyon hiányzik. Az egész hétvégét velük tölteném,pénteken mennék,vasárnap délután jönnék. Elmennék velük korizni(vele és a barátnőjével,akit egyébként nagyon szeretek) és nagyon jó lenne..de a barátnőm szülinapjára is nagyon-nagy szívesen elmennék,hiszen szeretem,és a többiek is ott lennének..meg hát mindig az a legjobb 'buli' amin nem vagy ott..3-8ig tartana..és most nem tudom h amiatt a 5óra miatt kihagyjak egy egész hétvégét..Mert lehet h az az 5óra nagyon jó lenne,és emlékezetes..

Foggalmam sincs,mit csináljak. Szerintetek hova menjek el ? A barátnőmet attól még megköszönteném persze,de szívem szerint el is mennék..de nem is,mert úgy érzem,most apa mellett lenne a helyem,mert nem bírnék ki még 1 hetet nélküle..

14l

2012. jan. 31. 16:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Valószínű,kedves 90%-os,ha Ausztriába laknék,akkor nem havonta találkoznék vele...-.-
2012. jan. 31. 17:44
 12/19 A kérdező kommentje:
amúgy szombaton lesz. ha vasárnap lenne..hát az jó lenne...:/
2012. jan. 31. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen apukámhoz mennék.:)
2012. jan. 31. 18:38
 14/19 anonim válasza:
100%
Szerintem is apukádhoz menj. A barátnőd meg fogja érteni, és majd következő hétvégén bepótolod vele:) Fontossági sorrend. A családnak mindig az első helyen kell lennie, legyen szó bármilyen jó barátokról.:)
2012. jan. 31. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
azért mégse mindegy, sopron vagy debrecen. meg hogy eisenstadt vagy salzburg.........
2012. jan. 31. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Apukádhoz menj

A barátnődnek meg találj ki külön arra a napra valami meglepit a köszöntésen kívül (vicces videoüzenet, ppt, virágküldés, lufi-meglepetés, egyedi csoki, készíts tortát amit valakivel elvitetsz aznap stb) akkor ő sem érzi úgy, hogy hanyagolod. Biztos megérti, ha nem akkor elég önző csaj..

2012. jan. 31. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Apukádhoz menj szerintem. Különben is, a jobb bulik később lesznek, ez még nem is igazán buli, ha csak este 8ig tart, el nem tudom képzelni, mit csináltok addig.:D
2012. febr. 1. 16:33
 18/19 anonim válasza:
25%

Az apádhoz menj, mert valószínűleg ő már kevesebb ideig fog élni, mint a korodbeli(?) barátnőd.

Apáddal héthetente lehetsz, a barátnőddel gondolom amikor akarsz.

Úgyhogy szerintem egyértelmű.

2012. febr. 14. 22:35
 19/19 Míra.4 válasza:
Apukámat választanám
2012. nov. 10. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!