Milyen ajándékot vigyek a legjobb barátnőm 13. születésnapjára?
Valami egyedi - mivel a legjobb barátnőm - ötletre gondoltam. A könyv kilőve, mert egy könyvmoly, és biztosan nem találnánk neki olyan könyvet, amit ne olvasott volna. A parfüm is kilőve, mert nem szereti őket. Azt mondta, még soha senki nem találta el az ízlését (parfüm ügyben).
Kérlek, segítsetek, mert halvány lila fogalmam sincs... Ja, azt kifelejtettem, hogy maximum 3.000 Forint értékben vásárolnánk.
Én egyszer kaptam egy kb 20x20 cm méretű fadobozt (a boltokban olyan 1000-1500 ft körül kapható), annak az oldalára barátnőm ragasztott képeket, rólunk is, meg a kedvenc dolgaimról (pl kedvenc sportolóim, énekeseim, a kutyám), én belül pedig telepakolta különféle csokikkal, cukrokkal. Nagyon örültem neki. A dobozt tudom használni bármire, kis dolgokat belepakolni, én a számomra kedves emlékeket, leveleket, meg a pénzemet is abban tartom. :)
Nem is kerül sok időbe, ha tudsz a számítógépről képeket nyomtatni, csak egy ragasztó kell hozzá, a doboz pedig nagy áruházakban, papírboltban, vagy kreatív, kézművesboltokban biztos beszerezhető.
A könyvutalvány zerintem is jó ötlet, van 2000 meg 1000 ft-os szelvény is, szóval kijön belőle a 3000 ft (de szerintem az is elég ha 2000-eset adsz neki).
Be kell menni egy nagyobb könyvesboltba (pl. Alexandrában van ilyen, azt biztosan tudom), ott lehet vásárolni ilyet. És akkor olyan könyvet választ magának, amilyet szeretne, nem kell azon aggódni, hogy megvan-e neki. Ha tényleg könyvmoly, akkor biztosan örülne neki. :)
Ha viszont nem csak egy szelvényt szeretnél adni neki, akkor szerintem nyugodtan bepróbálkozhatsz a könyvvel, rengeteg könyv van, egy csomót közülük nem olvasott, próbálkozz a kevésbé híres, kevésbé előtérbe helyezett könyvekkel. Ha mégis olyat sikerül választani, amilyen már van neki, akkor kicserélitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!