Mit vegyek barátnőm 15. születésnapjára, ami holnap lesz?
1. Leírtam, hogy szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik ez a kérdés, ( személy szerint én nem ide írtam volna)(Ezért értelmeztem úgy, hogy mivel a téma a GYEREKVÁLLALÁS,akkor ennek altémája szerintem a terhességgel,babával kapcsolatos).
2. Normálisan, nem támadva írtam, hogy te hülye barom tudatlan, hogy lehetsz ekkora barom,hogy ide írod ezt a kérdést.
3.Válaszoltam a kérdésére is.
4.Miért kell okoskodónak nevezni, ha csak a véleményem írtam le, és rendes hangnemben?
5.Ha te hibátlan vagy, akkor miért nem válaszoltál a kérdésre? :)
Kérdező: tényleg nem tolakodásnak,és nem bántásnak szántam a válaszomat, de remélem a tippjeimmel valamit segítettem :)
És ha a kérdés valóban idetartozik, én néztem el, akkor elnézést, ahogy írtam, én így értelmeztem a kérdéskört. Nem kell azonnal okoskodónak titulálni!
Kérdező: remélem örülni fog barátnőd az ajándéknak, bár én úgy gondolom,fog is :) Már azért piros pont, mert tervezted, hogy mit vegyél,mit ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!