Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen barátnő az ilyen?

Milyen barátnő az ilyen?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy az egyik lánynak aki osztálytársam volt 6 évig, megismerkedtem az egyik rokonával aki egy idős velünk. Nem az osztálytársam révén hanem még az egyik szakkörről. Telt - múlt az idő. Ők se nagyon beszéltek mert nem voltak olyan közeli rokonok. Aztán én jóba letten a lánnyal. És eközben a volt osztálytársam is beszállt közénk. De a helyzet az, hogy teljesen megváltoztatta a lányt. Régen normális volt, megértő, rendesen el lehetett vele beszélgetni. Mióta a volt osztálytársammal van azóta bulikba jár, 10 évvel idősebb barátja van, iszik, és bunkó.

És nyalják-falják egymást a volt osztálytársammal. Bulizni járnak, egymásnál aludnak, képeket csinálnak, mindenféle idézetet kiraknak egymásnak, hogy legjobb barátnő meg én úgy imádlak így imádlak.

Nem vagyok féltékeny. Csak a lány le se szar ha beszélgetni akarok vele akkor mindig "na mond gyorsan". Pedig elég sokat köszönhet nekem és még a fejét játsza.

2012. jan. 30. 20:38
 1/4 A kérdező kommentje:
A kérdést a "barátnőmre" értem nem a volt osztálytársamra! :)
2012. jan. 30. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
semmilyen. befolyásolhato...ez nem barát. keress mást
2012. jan. 30. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szard le mit foglalkozol vele az ő élete azt csinál amit akar . Te is és ha nem akarod magadat nyomorgatni akkor keress új barátokat !
2012. febr. 1. 15:55
 4/4 anonim válasza:

Jól mondja az első , könnyen befolyásolható ...

Te most csak annyit tudsz tenni hogy hagyod a fenébe az ivás,és a bunkó viselkedés már éppen elég ahhoz hogy ne közeledj hozzá !

Vigyázz nehogy magával rántson téged is .

2012. febr. 2. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!