Hogyan vegyem rá az anyukámat, hogy sminkelhessem magam?
csak azért utaltam a koromra,mert azt gondoltad,hogy: én egy olyan tini vagyok,akinek nem engedik meg. de ha én szerinted idióta vagyok,akkor a válaszolók 90%-a is az,mert aki támogatta a sminkelést ilyen fiatalon, azok 13-15éves válaszololok voltak (meg te)
és ha vissza olvastad volna figyelmesen a válaszaimat,akkor láthatod,hogy: azért adtam neki tanácsot is,mert valahol meg is értem ha komplexusa van,ha tényleg ennyire kislányosan néz ki.
vissza olvastam a válaszaimat,hogy megértsem miért vagy ennyire kiakadva. azt még értem,hogy a "h-lye p-csa" szón kiakadtál (gondolom azért mert te is kiskorod óta sminkelsz)-de akinek nem inge..! de ezenkívűl semmi olyat nem írtam,amin így ki lehet borulni. és megint jelezném,hogy miután elmondta a fő okot a kérdező-még tanácsot is adtam!!
de tudod mit igazad,van! nincs korhoz kötve a sminkelés,-ennyi erővel már a 10éves lányokat is bíztathatnánk,hogy szempillaspirál nélkül el ne induljanak iskolába. :-)
na,ennyi! én sem vitatkozom tovább!
ha valaki 14évesen sminkbe érzi jól magát,tegye azt! én örülök,hogy nekem nem volt rá szükségem!!
Átestél a ló túlsó oldalára. Senki nem mondta, hogy a 10 éves lányokat sminkelésre kell biztatni. És a sminkhasználat nem feltétlenül szükségkérdés, ha valaki szeretné, mint már többször mondtam, szolidan simán kisminkelheti magát. Ja, amúgy fiú vagyok...
De mint már te is mondtad, vita részemről is lezárva.
szerintem ha egy 15éves lány sminkeli magát,attól nem lesz hülyep.csa.
nyugodtan sminkelj,persze mértékkel,szempilla spirál,szemceruza,de csak vékonyan,mert az nagyon csúnya ha ilyen fekete lyukból nézel ki;)
nagyon szép tud lenni,ha valakinek gyönyörű szeme van,és kiemeli,evvel nincsen semmi gond.;) Alapozót viszont semmi képen ne használj,egyrészt mert mint írtad,nincs rá szükséged,másrészt az tényleg nem tesz jót a bőrnek.
Húzd ki a szemed,mutasd meg anyukádnak,hátha megtetszik neki,és megenyhül;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!