Szerintetek az gáz, hogy úgy borotválom a hónaljam, hogy anyukámat nem kérdeztem meg? De nem titkolózok csak egyszerűen leborotválom a tudta nélkül.
Hát attól függ hány éves vagy..
Ám az nagyobb gáz lenne, ha az övét borotválnád a megkérdezése nélkül :)
Szerintem az a kérdés inkább, hogy mivel borotválod. (persze erre logikus a válasz: borotvával.) És a további kérdés: kiével?
Mert szerintem ez inkább a legnagyobb bibi, hogy te vettél a zsebpénzadből, vagy másét használod. Mert ezek szerint az biztos, hogy nem anyukáddal vetettél.
Szerintem pont e-miatt kellene beszélned anyukáddal, hogy téged zavar a szőr és ezért vegyen neked.
Epillátor? Ki nem bírnám a hónalljnál!!! Máshol se, én a borotva híve vagyok: gyors, fájdalommentes.
Ezzel kapcsolatban viszont azt ajánlom, hogy cseréld elég gyakran, hogy éles legyen. Különben kipörsög.
énse kérdeztem meg,és nemis titkolom..
egyáltalán nembaj, első válaszadónak igaza van- hamég az övé lenne... (de nem ;DDDD)
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!