Hogyan vegyem rá az anyukámat, hogy sminkelhessem magam?
nálunk az ilyen 13 éveseket szokták hü-e p-csának nézni (már bocs) de tényleg mi a fenének??
és kedves utolsó a hozzászólásodból azt szűrtem le,te se lehetsz sokkal több a kérdezőnél
Én is 15 vagyok. Én nem sminkelem magam,max alapozó+szempillaspriál ,mert elkezdek könnyezni a szemceruzától,na mindegy.
Nekem anya megengedte (bár tudta,hogy úgysem fogom). De ahogy leírtad nem 5 kg vakolatot akarsz a fejedre kenni és nem csúnyítanád magad el vele,csak szolidan.
Hétvégén kérdezd meg anyukádat,hogy "anya nem próbálunk ki valami szolid kis sminket,segítesz?!"
Vagy hasonló. Egy anyud se rettegne el,hogy úgy akarsz kinézni,mint a lányok 89 százaléka+ jól esne neki,hogy segítséget kérsz tőle.
Szerintem a lényeg,hogy ne ess túlzásba! Annyi pont elég amennyit leírtál,többet ne:)
85%os!
Ha nálatok ettől valakit hülye p*csának néznek, akkor csak gratulálni tudok. Mégis mikor csinálja ha nem most? Neked biztos nem engedi az anyukád és most idejössz irigykedni meg okoskodni, ugye? :D
én vagyok a 85%-os. hát pedig nálunk igenis kinézték az ilyen lányokat,akik sminkbe mentek suliba 13évesen..!és jól esik,hogy azt hiszed korodbeli vagyok,de már rég elmúltam 18 is :-) viszont vannak kisebb tesóim és ők is azt mesélik,hogy a tanárok és diákok is érdekesen néznek az ilyen tanulókra. Szóval: 13évesen ne sminkelje magát egy lány!! szerintem ezzel azért legtöbb szülő egyetért velem.
a kérdezőnek: miért nem mondod el az okokat anyukádnak,amit leírtál..?-lehet,hogy akkor megértőbb lenne.
85%-os!
Nem értem, miért minden hozzászólásodban a korodat említed, és húzod le a másikat. Ennyi az érved? Nagyon úgy látszik, hogy 18 év fölött sem tudsz semmilyen okot mondani arra, (azon kívül, hogy az ilyen lányokat nézik ki maguknak, mivel ezt ismételgeted folyamatosan) hogy miért ne sminkelhetné ki magát szolidan az iskolába. Ja, és csak hogy félreértés ne essék, 24 éves vagyok, hogy már ne tudj a koromba belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!