Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Édesanyám miért nem fogadja...

Édesanyám miért nem fogadja el, hogy ilyen lettem?

Figyelt kérdés

A gond viszonylag kicsi, botrányok nélküli, de engem megvisel. 16 éves vagyok, lány, és világ életemben olyan... nagyon magyar voltam. Értitek. Kezdtem a zenehallgatást a FankaDelivel. Ezt sem nézte jó szemmel a szövegei miatt. Mostanra már Kárpátiát, Hunniát, és Divízió 88-at is hallgatok (bár a Divízióról nem tud, akkor végképp kikadna). Folyton azt mondja, ne hallgassam, és hogy ne adjak igazat nekik, mert nem jó dolog, amit hirdetnek. Arról sem tud, hogy nem is olyan régen bulizni voltam (mármint erről a részről még tud), és egy egy elég rasszista csoporttal mászkáltam. Ismerem őket, de rég nem beszéltünk, most találkoztunk, és együtt voltunk egész éjjel. Olyan fehér-bakancsfűzős srácok. tudom jól, ha megtudná, végképp elásnám magam előtte... Csak, hogy miért...?

Azt sem értem (azt még igen, ha a rasszizmus ellen van...), hogyha a Kárpátia vagy FankaDeli lazább szövegű számait hallgatom, ami pl. az országunk szépségéről szól, vagy csak az összetartásról, az miért zavarja? Ennek semmi ártó szándéka nincs senki ellen! Valamit mondjatok, mert én tanácstalan vagyok.

2012. jan. 21. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te szegény megvezetett kislány:( Remélem egy szép napon a dolgok mögé fogsz látni, és rájössz hogy ezek nem értékek:)
2012. jan. 22. 19:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. :) Nem vagyok megvezetve. Lehet hogy nem jön át, de értem a dolgokat.
2012. jan. 24. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Anyukád aggódik azért, hogy elferdül az értékítéleted. Lehet hogy alaptalanul, de lehet hogy tévedsz azt illetően, hogy nem.

Az aki azt hiszi hogy már mindent ért, utólag mindig rájön hogy téved, és akkor elkezd pozitív értelemben véve alázatot gyakorolni a világgal szemben. (Csak elég nagy szégyenérzet marad utána.) Anyukád attól félt, hogy nálad ez túl későn következik be és esetleg a dologra addigra rámegy az életed minőségi értelemben (vagy legrosszabb esetben fizikai értelemben is). Millió dolog elromolhat helyrehozhatatlanul: priuszod lesz, teherbe esel (de nem egy szerető férj oldalán), vagy csak egyszerűen később képtelenné válsz olyan férfit találni (mert elferdül az ún. "férfidetektorod"), ami mellett boldog lehetnél. Ő teljesértékű életet szeretne neked, de aggódik hogy ez az út nem oda visz.

Egyébként valószínűleg igazad van, egyszerűen csak nézd meg hogy hol tartanak azok, akik már régebb óta ilyen körökben mozognak. Nagy valószínűséggel azt fogod találni, egyiknek sincs teljes élete.

2012. febr. 5. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Most mi a h*reszopó t*rkónbaszott fas;zért (kicsit érdekes mondat mert semmi értelme:D) pontoztatok le? Csak annyit mondtam hogy ez maradjon meg nála hazaszeretetnél és ne fajuljon addig hogy másokat akar kiűzni ebből az országból azért mert nem 100% magyar származásúak. Á mindegy a sok pa*raszt internet se*dugasz troll biztos jobban vágja hogy mi a tuti mint én. Csak azt nem értem ezen mit lehet jobban vágni mivel ez egy vélemény?
2012. febr. 5. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:

A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad

Miről f*aszról beszélsz b*aszod? Az nem teljes érték ha valaki arról dalol hogy mennyire jó ez a haza mennyire szereti és értékeli. Vagy arról hogy elcsatolták tőlünk a Felvidéket pl.? Vagy ha arról Mennyi igazságtalanság van a SAJÁT hazádba manapság?

LÉGYSZÍVES! MONDJ EZEKNÉL ÉRTÉKESEBB DALT/DALOKAT! KIVÁNCSÍAN VÁROM! de megjegyzem úgyse találsz mivel annál nincs értékesebb mintha valaki a mi helyzetünkről dalol amibe TE/ÉN/MINDENKI AZ ORSZÁGBAN ÉL. Mert az biztos értékesebb hogy egy techno tüc-tücöl vagy egy rocker arról énekel hogy egésznap tart a buli meg a farka áll. Biztos te gondolod jól elvégre te olyan okos ember lehetsz.

2012. febr. 5. 23:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le. Köszi a válaszokat. A Helyzet azóta ezerszer rosszabb, de nem emiatt...
2012. febr. 7. 16:04
 17/17 candykiller ***** válasza:
Én alig várom h leérettségizzek és elmehesek az országbol-.- Le lehet 0ra pontozni egyéniszocprob-.-
2012. aug. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!