Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tudnám rávenni h fogadja...

Hogy tudnám rávenni h fogadja el a cumisüveget? És a tejet vagy kakaót?

Figyelt kérdés
Kislányom 18hónapos és még cicizik. De néha már annyira fáj a cicim h nem akarnám odaadni neki. Próbáltam neki adni cumisüvegből is de nem fogadja el. Kicsinek sem fogadta el a cumisüveget. Változik ez a dolog vagy így marad? A teát csörös pohárból szépen issza.
2012. jan. 16. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
szia poharat neki nálunk az üveg mind a három ksilányuknál kimaradt
2012. jan. 16. 13:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Azzal nincs meg a szopi élmény
2012. jan. 16. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

miért akarod rászoktatni cumisüvegre?

Kisfiam 15 hónapos, ő is szopizik, és soha nem fogadta el a cumisüveget.nagyon szépen issza pohárból a vizet,tejet.

Már a csőrös poharat sem fogadja el.

Ha azt szereti lányod, akkor adj neki csőrösből tejet(lehet kapni az ikeában olyat,aminek viszonylag nagyok a lyukai, és nagyon egyszerű elmosni,nem gond, ha tejet teszel bele).

De szerintem kezdd el pohárból kínálni.

2012. jan. 16. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:

de minek kell neki szopi élmény???Már elég nagy, előbb-utóbb hozzá kell szoknia, hogy az étkezés az étkezés.

A szopi élményt még a cumi kielégítheti.

Hidd el, ha most rászoktatod, akkor csak kínlódni fogsz mikor le kell szoktatni, arról nem beszélve, hogy sokkal egyszerűbb elmosni a poharat.

2012. jan. 16. 13:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Sok anyukától hallom h éjszaka akár 2-3 üveg tejet vagy kakaót is megiszik a 2éves gyereke.... Persze cumisüvegből és szépen alszik. Nálunk 4-5 kelés van éjszaka minimum. A cicim meg majd leszakad reggelre. Na, ezért
2012. jan. 16. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

és szerinted az a normális ha a 2 éves gyerek éjjel 2-3 üveg kakaót megiszik??? fura...

én 2 évesem lefekvés előtt kap egy pohár tejet és reggelig alszik, szerintem ez a normális, nem hiszem, hogy jó arra szoktatni, hogy ezentúl kakaózni keljen fel :/

2012. jan. 16. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 19 hónapos kisfiam is cicizik még éjjel. Mostanában újra egyre többször. Nekem is fáj már a cicim, de eszembe sem jutna most rászoktatni a cumisüvegre. Inkább az éjszakai ébredésekről kellene megpróbálni leszoktatni valahogy. Egyébként Ő a tejet szépen issza pohárból, vagy szívószállal. Korábban csőröspohárból itta, de már azt sem igényli. A cicit viszont annál inkább... Szóval én most megpróbálom a cici nélküli visszaaltatást, aztán majd meglátjuk. Próbáld ki szerintem Te is, de cumisüveget szerintem már semiképpen ne adj Neki, ha eddig nem kérte.

2012. jan. 16. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt a helyzet, a védőnőm azt javasolta, hogy a kelésről szoktassam le, tehát ne adjak cicit, max. inni (az én lányom simán szűkítős üvegből ivott), hanem altassam vissza. nálunk ez rendeződött 2 hét alatt.
2012. jan. 16. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:

3as és 4es vagyok.Pont a szopiélmény miatt ébred éjjel...Szoktasd le az éjszakai cicizésről,én is ezt tettem mikor 4-5x kelt.

Amúgy az sem normális ha egy 2 éves éjjel még több üveg tejet kap...

2012. jan. 16. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:

amúgy miért jobb ha nem szoptatsz hanem felkelsz éjjel kakaót melegíteni egy 1,5 évesnek??

Sokan elfelejtik hogy arra is szüksége van a fejlődő szervezetnek,hogy több órát egybe aludjon...persze más ha mondjuk a foga miatt ébred,de egy 1,5 évesnek nincs szüksége éjjel kakaóra...nem is egészséges!!!!!!!!!!!

2012. jan. 16. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!