Hogy tudnám rávenni h fogadja el a cumisüveget? És a tejet vagy kakaót?
miért akarod rászoktatni cumisüvegre?
Kisfiam 15 hónapos, ő is szopizik, és soha nem fogadta el a cumisüveget.nagyon szépen issza pohárból a vizet,tejet.
Már a csőrös poharat sem fogadja el.
Ha azt szereti lányod, akkor adj neki csőrösből tejet(lehet kapni az ikeában olyat,aminek viszonylag nagyok a lyukai, és nagyon egyszerű elmosni,nem gond, ha tejet teszel bele).
De szerintem kezdd el pohárból kínálni.
de minek kell neki szopi élmény???Már elég nagy, előbb-utóbb hozzá kell szoknia, hogy az étkezés az étkezés.
A szopi élményt még a cumi kielégítheti.
Hidd el, ha most rászoktatod, akkor csak kínlódni fogsz mikor le kell szoktatni, arról nem beszélve, hogy sokkal egyszerűbb elmosni a poharat.
és szerinted az a normális ha a 2 éves gyerek éjjel 2-3 üveg kakaót megiszik??? fura...
én 2 évesem lefekvés előtt kap egy pohár tejet és reggelig alszik, szerintem ez a normális, nem hiszem, hogy jó arra szoktatni, hogy ezentúl kakaózni keljen fel :/
Szia!
Az én 19 hónapos kisfiam is cicizik még éjjel. Mostanában újra egyre többször. Nekem is fáj már a cicim, de eszembe sem jutna most rászoktatni a cumisüvegre. Inkább az éjszakai ébredésekről kellene megpróbálni leszoktatni valahogy. Egyébként Ő a tejet szépen issza pohárból, vagy szívószállal. Korábban csőröspohárból itta, de már azt sem igényli. A cicit viszont annál inkább... Szóval én most megpróbálom a cici nélküli visszaaltatást, aztán majd meglátjuk. Próbáld ki szerintem Te is, de cumisüveget szerintem már semiképpen ne adj Neki, ha eddig nem kérte.
3as és 4es vagyok.Pont a szopiélmény miatt ébred éjjel...Szoktasd le az éjszakai cicizésről,én is ezt tettem mikor 4-5x kelt.
Amúgy az sem normális ha egy 2 éves éjjel még több üveg tejet kap...
amúgy miért jobb ha nem szoptatsz hanem felkelsz éjjel kakaót melegíteni egy 1,5 évesnek??
Sokan elfelejtik hogy arra is szüksége van a fejlődő szervezetnek,hogy több órát egybe aludjon...persze más ha mondjuk a foga miatt ébred,de egy 1,5 évesnek nincs szüksége éjjel kakaóra...nem is egészséges!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!