Milyen lett a félévitek?
Kíváncsi vagyok miből hányasok lettetek:D
hányadikos vagy?:)
Ha akarjátok én is leírom szívesen:)
Egy 8.-os lány:)
Köszönöm :)
Nyelvtan:2
Irodalom:3
Töri: 3
Etika: mf.
Angol 2
matek 3
Rajz 4
Tesi 4
Föci 2
Biosz 2
Info 4
Szakmai orinetáció
p.e.:4
p.gy.:4
/de ez 1db 4esnek számít mert a két tárgyat egybe veszik/
11.es vagyok
4,27. Sokkal jobb lett volna, de tesiből kettest kaptam, ami szerintem elég szemét dolog, mert mindig ott vagyok, még a cuccom is mindig ott van (mások bezzeg farmerba tesiznek), és nem is henyélek. Meg csessze meg, lassan 19 éves vagyok, és még mindig kötélmászásra meg ilyen baromságokra kapok jegyet-.-'
Amúgy szakiskolás vagyok, szóval 9.-es, de már van egy érettségim.
Lányom 9. osztályos előképzőre jár.
Nem írom le őket, mert kitűnő lett. :-)
35.N
8.o. 14/L
Német:4
Hittan:5
Irodalom:5
Nyelvtan:5
Kémia:4
Latin:4
Biológia:4
Fizika:4
Töri:5
Tesi:5
Matek:5
Földrajz:5
Ének:4
Informatika:4
Rajz:5
ennyi :)) Majd még próbálok javítani év végére, de ez így sikerült, 4,53-as átlaggal... De amúgy 8 osztályos gimibe járok, szóval ez nehezebb is.
Kitűnő lettem. Angolból, németből, tesiből, irodalomból és töriből dícséretes. 8-as vagyok.
14/L
Föci, matek, és kémia négyes, a többi ötös.
13/L 7.osztály
4,9 lett az átlagom, egy négyes, az is egy nagyon nem fontos tárgyból. És ami a lényeg, ötös lettem a pontvivős és a faktos tárgyaimból (amikkel tovább akarok tanulni). :) 11.-es vagyok, azért fontos ez most nekem, mert évvége már számít a felvételinél.
17/L
Természeten és rajzon kívül mindenből ötös lettem. A természet egyszerűen nem megy, mindig azt hiszem, hogy jól megtanultam az anyagot, aztán valamit elrontok, és négyes lesz a dogám. A rajztanáromnak meg nem értem, mi baja van velem, de négyest ad minden rajzomra. Még arra is, amiben egy csomót segített. :,)
12/L 6. osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!