Milyen lett a félévitek?
Kíváncsi vagyok miből hányasok lettetek:D
hányadikos vagy?:)
Ha akarjátok én is leírom szívesen:)
Egy 8.-os lány:)
Köszönöm :)
13. vagyok
modellezés és photoshop 5, a többi 4
Írd le te is ;)
Én 12.-es vagyok, egészségügyi szakközépbe járok, ha ezzel végeztem maradok szakon :D
Matek: 2
Irodalom: 3
Nyelvtan: 4
Történelem: 3
Angol: 3
Informatika: 4
Biológia: 3
Anatómia: 4
Kórtan: 3
Állapotmegfigyelés: 4
Elsősegélynyújtás: 5
Latin: 5
Tesi: 3
Ennyi :D
Utolsó !
Miskolcra jársz ? :D
Hadd ne írjam le, légyszi. 4,5 lett az összátlagom.
17/l, 11. oszt.
Jajj...mar igy ie felek a gimitol:D am oke leirom:)
Nyelvtan: 4
Irodalom:4
Matek:4
Kémia:4
Fizika:3
Informatika:4
Angol:5
Biosz:3
Föci:5
Ének:5
Rajz:4
Technika:4 (de ugy birom hogy eddig dicseretes 5-ös voltam csak iden kaptunk egy uj tanart...)
Média:4
Töri:4
szerintetek milyen lett?:/
Elsõ, milyen suliba jársz?
Én 9.-es vagyok, amilyen borzalmas volt az elmúlt félév, egész jól teljesítettem: Angol, francia, nyelvtan, töri, tesi, ének: 5-ös, föci, kémia: 4-es, infó, matek, irodalom: 3-as, fizika: 2-es
Második félévben már próbálok aktívabb lenni, többet tanulni, hogy év végére már csak 5-eim és 4-eim legyenek. És neked hogy sikerült? :) 15/L
Kitűnő és mindezt napi 20 perc tanulással... :D
Kisgimi 8.osztály
14/L
8.-os vagyok (szintén lány), 4,94 lett az átlagom, egyedül röplabdából (nálunk külön van tesi és sportaktivitás(röplabda)) lett 4-esem, azért mert nem érdekel az egész, órákon csak ordibálok, a játékból meg ha csak bírom, ki vonom magam, a tanár 3-mast akart amúgy adni.
Amúgy szerintem egész jó lett a bizid.:)
Még nemtudom, nem kaptuk ki. De szerintem a legrosszabb jegyem 3as lett.
19F - 13. osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!