Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom a kádban "búvárkodik"....

Lányom a kádban "búvárkodik". Ez normális?

Figyelt kérdés

A felső szinten van a 15 éves lányom szobája és külön egy fürdőszoba. Tegnap valamiért felmentem a felső szintre és elfelejtettem hogy ő fürdik és bementem a fürdőszobába is. Megdöbbenve láttam hogy lányom a kád alján háton fekszik, víz alatt, jó sok víz volt a kádban és csak a lába és a keze állt ki a vízből. Biztosra vettem hogy nem fulladt bele mert akkor nem tudta volna magát úgy tartani és picit mocorgott is közben, szóval egyértelmű volt hogy direkt csinálja ezt.

Nem tudta szerintem hogy felmentem a felső szintre és azt sem vehette észre hogy bementem a fürdőszobába mert az ajtó nyitva volt és nálunk a szőnyegen egyáltalán nem hallani ha valaki ott mászkál.

Első gondolatom volt hogy kiszedem a vízből de egyértelmű volt hogy ő ezt direkt csinálja ezt a játékot és nem akartam ebbe is beleszólni. de nagyon megdöbbentem, megijedtem ahogy ezt megláttam. Azért is lep meg mert amikor strandon voltam vele sose ment le víz alá. Kimentem a fürdőszobából és kintről figyeltem mit csinál és egy idő után feljött a víz alól és folytatta a mosakodást.

Erről mit gondolok?

2012. jan. 18. 18:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#17 és #19 :OOO

Tornamutatványok a kádban? :O

Ez már sok. Már nem tudom elhiggyem-e. Ez az amire már már azt mondom: hiszem ha látom. :)

2012. jan. 23. 13:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülj már neki hogy szegény gyerek semmi rosszat nem csinál . Csak a víz alá ment le néha én is szoktam bár kiskoromba gyakoribb volt . De gondolj bele jobb lenne ha arra mentél volna be hogy a zuhanyrózsával maszturbál ??
2012. jan. 27. 23:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a búvárreflexét tesztelte, szóval szimpla kíváncsiságból.

Tud úszni?

2012. jan. 31. 17:57
 24/24 anonim ***** válasza:
47%
Hát valóban nagy problémáid vannak a lányoddal... Levegőt azért vehet a szerencsétlen? Mármint vízen kívül persze.
2012. jan. 31. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!