Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom a kádban "búvárkodik"....

Lányom a kádban "búvárkodik". Ez normális?

Figyelt kérdés

A felső szinten van a 15 éves lányom szobája és külön egy fürdőszoba. Tegnap valamiért felmentem a felső szintre és elfelejtettem hogy ő fürdik és bementem a fürdőszobába is. Megdöbbenve láttam hogy lányom a kád alján háton fekszik, víz alatt, jó sok víz volt a kádban és csak a lába és a keze állt ki a vízből. Biztosra vettem hogy nem fulladt bele mert akkor nem tudta volna magát úgy tartani és picit mocorgott is közben, szóval egyértelmű volt hogy direkt csinálja ezt.

Nem tudta szerintem hogy felmentem a felső szintre és azt sem vehette észre hogy bementem a fürdőszobába mert az ajtó nyitva volt és nálunk a szőnyegen egyáltalán nem hallani ha valaki ott mászkál.

Első gondolatom volt hogy kiszedem a vízből de egyértelmű volt hogy ő ezt direkt csinálja ezt a játékot és nem akartam ebbe is beleszólni. de nagyon megdöbbentem, megijedtem ahogy ezt megláttam. Azért is lep meg mert amikor strandon voltam vele sose ment le víz alá. Kimentem a fürdőszobából és kintről figyeltem mit csinál és egy idő után feljött a víz alól és folytatta a mosakodást.

Erről mit gondolok?

2012. jan. 18. 18:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem búvárkodott, hanem relaxált. Én meg zenélni szoktam a kádban kamaszkorom óta, és puff, még énekelek is hozzá. Tudod, erre való a fürdőszoba. Ott pihenünk, ökörködünk, ahol senki sem látja. Azt hiszem, hogy erre szüksége is van az embernek, hogy utána kultúrált és összeszedett lehessen hiszen nem lehet mindig az.

Ha meg le mernék menni a víz alá, én is lemennék, csak én nem merek. Szerintem ezzel semmi gond nincs, csak ne gyulladjon be a szeme vagy a füle.

26/N

2012. jan. 18. 20:40
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon relaxáló! Az az érzés, hogy a szemeid körül is víz van.. Én imádom
2012. jan. 18. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt szoktam csinálni, megnyugtató érzés tölt el, biztonságban érzem magam.. Lehet érdekes de ez van.

15/L

2012. jan. 18. 22:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam csinálni, kiskorom óta imádom a vizet, lehet már kicsit betegesen is, már ha lehet ilyet mondani.:D
2012. jan. 19. 01:32
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán edzette a tüdejét.
2012. jan. 19. 06:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

és?

20 vagyos és énis szoktam a víz alatt feküdni :D

20/f

2012. jan. 19. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

ó, ilyesmit sokan szoktak szerintem :D

én nagyon szeretek víz alatt lenni. uszodában, kádban is lemegyek vízalá és csinálok mindenféle "mutatványt". ha nem akarod ne hidd el, vízzel teli kádban csináltam már fejenállást, gyertyát, stb. ha vki látná miket csinálok biztos elképedne. ismerőseimnek nem beszéltem még róla, de egyébként nagyon érdekelne, van-e más is, aki szokott-e ilyeneket. ha vki csinált már ilyen mutatványokat kádban, írhatna nekem, érdekelne. :D

egy vízmániás

30/f

2012. jan. 20. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ebben semmi furcsa, én is szoktam hasonlóakat csinálni. Pl. egy hosszú nap után beülök a kádba, tele ven forró vízzel és habfürdvel :) Elmerülök, becsukom a szemem, és azt képzelem, hogy a tengerben fürdök, és magam elé képzelem a tengerfeneket, nézem a halakat, növényeket, korallokat :) Volt olyan, hogy búvárpipval mentem fürödni, hogy ne kelljen feljönni levegőért :D Csak jó egy kicsit bóbiskolni, elmerülni a gondolatainkban, nameg persze a vízben :) Uhh meg is kívántam egy jó forró fürdőt ! Megyek a tengerpartra :D
2012. jan. 20. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

# 17/18 ma 16:06, 30f!

14/L vagyok, én is szoktam tornamutatványokat csinálni a kádban meg uszodában is. :DD Kádban gyertya, fejenállás, előre és hátrabukfenc (1 db egyszerre), lábemelések, stb...Uszodában + kézenállás, egymás után levegővétel nélkül 8x-10x bukfencezni előre/hátra, spárga. Persze, normális körülmények között, a talajon is szoktam mindet csinálni.:)

14/L

2012. jan. 20. 22:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ezt csinálni. Imádok viz alatt lenni, 3 percig kibirom, persze ehhez hozzájárul az is, hogy versenyúszó voltam. Apukámnak is az úszás volt az élete, az Olimpiára is kijutott. De az úszásnál talán még jobban imádok a viz alatt lenni. Sokszor eljárunk búvárkodni, én az utóbbi időben mindig azt csinálom, hogy csak a szemüveget veszem fel és a békatalpat veszek egy nagy levegőt, és lemegyek jó mélyre a tengerben. Élvezem, ahogy a viz körülölel, és ahogy a hullámok dobálják az icipici kavicsokat. Egyszerre érzem magam biztonságban de mégis olyan nagy szabadságban, mint soha máskor. Lehet, ő is imádja a vizet, és ebben nincs semmi probléma. Véletlenül nem halak, rák vagy vizöntő a horoszkópja? :)
2012. jan. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!