Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normalis?

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
Sziasztok!13 eves lany vagyok, aki nem tud mit kezdeni ezzel a maniaval vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.Szoval, probalok bemeselni magamnak dolgokat, amik nem is valosak.pl:van egy mostoha apam akit nem szeretek, es tole van egy fel testverem, de megprobalom bemeselni magamnak, hogy az en apamtol van, es nem a mostoha apamtol..mert igy jobban erzem magam.A szuzessegekl is ugy vagyok, fizikailag nem vagyok szuz, mert sportolni jarok, es elszakadt.De en probalom bemeselni magamnak, hogy fizikailag is az vagyok.Jo ez igy?Mit tegyek?Elfog mulni?
2011. dec. 25. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy elszakadt a szűzhártyád? Ha igen, akkor is szűz vagy, amíg nem élvez egy fiú a puncidba.
2011. dec. 25. 11:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Az élvezős dolog baromság.

Addig szűz egy lány, amíg szexuális kapcsolatot nem létesít egy férfival, úgy, hogy a férfi hímvesszője, behatol a nő vaginájába. Semmi köze ahoz, hogy a férfi hova élvez.

2011. dec. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!