Szerintetek normális ennyire kisminkelni magunkat 13 évesen?! (kép)
Bár a képet nem láttam, a kérdésből azért kiderül, hogy valószínűleg komoly sminkről van szó.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem 13 évesen még semmilyen sminkre nincs szükség. Egyrészt, mert ennyi idősen még természetesen a legszebbek a lányok, másrészt nagyon tönkreteszi a bőrt.
13.49 vagyok.
Nem nem normális dolog.Ezzel tudod hogy tönkre teszitek a bőrötöket.De ha valaki szép ráncos bőrt akar már 30-40évesen az csak csinálja.De nem az a 13 éves a hibás aki így kisminkeli magát,hanem az anyja hogy hagyja neki.Én 28 éves vagyok de még most ennyi idősen se szoktam magam sminkelni,max szempillaspirál(ritkán)meg szájfény.Akkor sminkeltem ki magam ha bálba mentünk,különben sose.Ja és attól még nem lesz szebb egy 13éves mert így kikeni magát,sokszor inkább nevetséges.
Csak az a gáz, hogy egy 13 éves lányka valószínűleg nem csinálja meg olyan szépen mint a linkelt Google-ös kép:P
Amúgy meg felesleges így kikenni magunkat minden életkorban.
Én látom a képet, de szerintem tök jó. :)
Egyáltalán nem sok, csak egy kis szemceruza. :D
Jaaa, és nagyon jól áll, szép vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!