Önbizalom hiányos vagyok, hogyan növelhetném?
Figyelt kérdés
Nagyon nincs önbizalmam. Néha egy kis pitiáner kérdéseken gondolkozok, hogy megmerjem e kérdezni valakitől..
15/L
2012. jan. 18. 14:52
1/3 anonim válasza:
mikor nagyon mély ponton vagy,tegyél valamit, amivel mondjuk megszépíted magad,lődd be a frizurád, lakkozd ki a körmöd, vagy vegyél magadnak valami jó kis ruhát, bármit. Elsősorban te legyél magaddal megelégedve, aztán jöhet a kis lelked, amire ezek jó hatással lehetnek, de ha komolyabb, akkor iskolapszichológussal is beszélhetsz a problémádról.
2/3 anonim válasza:
agykontrollal
sosem kívül kell változtatni!
3/3 darkgirlrosetta válasza:
Hidd el,én is ilyen voltam,mindig a háttérben,és szinte fájt,ha valamiért felfigyeltek rám... Arra nincs külön recept,hogy te mitől leszel magabiztosabb,ez inkább attól függ,hogy mi miatt vagy félénk. Az én problémám az volt,hogy mikor új környezetbe kerültünk,mindenki látta,hogy különc vagyok egy jó adag falusi taplósággal fűszerezve(hálistennek azóta megváltoztam),és nem barátkoztak velem. Emiatt úgy éreztem,hogy ha hibázok,akkor azt nem tudom többet helyrehozni,és már attól a gondolattól is rettegtem,hogy hibázhatnék. Engem a kendo változtatott meg,azóta sokkal lazább,bevállalósabb vagyok,és fel merem vállalni magam mások előtt is. Ahhoz,hogy neked tanácsot adjak,mondd el,hogy konkrétan mi az,ami miatt ennyire nincs önbizalmad. Általánosságban annyit mondhatok,hogy békülj ki önmagaddal,és gondolj arra,hogy nem dől össze a világ,ha valamit rosszul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!