Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Önbizalom hiányom van! Mi...

Önbizalom hiányom van! Mi Tévő legyek?

Figyelt kérdés

Én egy 16 éves fiú vagyok. És az lenne a problémám hogy csúnyának tartom magam pedig mindenki azt mondja hogy nem vagyok csúnya. És e miatt nincs önbizalmam meg barátnőm se. Pedig szeretnék egy barátnőt csak nem bízok magamba.

És még a problámimat se tudom elmondani ezzel kapcsolatba senkinek se.

2010. febr. 6. 00:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Figyelj te tini srác, ha a visszaigazolásokból az derül ki, hogy nem vagy csúnya, akkor mi itt az igazi probléma. Fogadd el ezt a pozitív visszajelzést, és eképpen is viselkedjél. Lépni kell fokozatosan,barátnőt is akkor szerzel magadnak, ha látja rajtad a könnyedséget, lezserséget, nem pedig a görcsös akarást.!
2010. febr. 6. 00:38
 2/17 A kérdező kommentje:

Csak ez nem olyan könnyű.

Mert már értek bántások is rádásul olyantól akit nem is ismerek.Ilyen megjegyzéseket tett például:csúnya vagy nem kellesz senkinek se.stb

És egyre jobban kezdek sajnos magamba fordulni..

2010. febr. 6. 00:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha nem is ismered miért veszed magadra?Ne érdekeljen már ismeretlen emberek véleménye ennyire.Jó engem is meg tud bántani néha,de aztán elfelejtem az egészet.
2010. febr. 6. 00:58
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Na most figyelj, és jól szedegesd a bögyödbe!!!!!!Általános iskolás voltam és már cukorbeteg. A kedves tanítónéni, mindig azt mondta te belőled nem lesz semmi fiam. És már felnőtt vagyok és lett!!!!!! Ne azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja!!!! Jaj olyan kis butuska vagy olyantól meg akit nem is ismersz, hogyan ülhetel fel a szavára. Na!!! Legyél már vidámabb!!!! A macska rúgja meg a bolhát!!!
2010. febr. 6. 01:00
 5/17 A kérdező kommentje:

Ahogy most ezen elgondolkoztam tényleg van benne van valami

Mennek a Pozitív értékelések.

És a csajok előtt hogy nyíljak meg hogy ne lássanak visszahúzodónak?

2010. febr. 6. 01:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyu! Ha mindenki azt mondja, hogy nem vagy csúnya, akkor két lehetőség van.

1) Mindenki hazudik neked.

2) Paranoiás vagy

Döntsd el, hogy melyik a valószínűbb, és kezdj el hinni az embereknek.

"És a csajok előtt hogy nyíljak meg hogy ne lássanak visszahúzodónak?"

A kérdésed magában foglalja a választ. Nyílj meg! Barátkozz! Olyan társasággal, amiben vegyesen vannak fiúk és lányok. Beszélgessél. Mitől félsz? Nincs közös téma? De hát hogy lenne, ha egyszer még nem is ismerkedtél meg senkivel?

2010. febr. 6. 01:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Ooo, hat miert lennel csunya? Es ha kulonben meg az vagy, akkor mi van? Attol meg oltozkodhetsz jol, es lehetsz egy jo fej, segitokesz, rendes srac, ami sokkal de sokkal fontosabb, mint hogy valaki szepseges legyen! Hidd el! Foleg pasiknal! Szoval, az esz a fontos, nem a haj!:)))) Ugye ismered ezt a szamot?

Ha te is ugy erzed, hogy csunya vagy (honnan tudhatnam en ezt???) akkor menjel el egy jooo fodraszhoz. Kerjel egy arcodhoz illo joooo frizura! Irany a kozmetika, es tisztittasd ki a borodet, ha vannak pattik az arcodon.

Irany sportolni! Ez a legfontosabb! Legyen jo tested, legyel jo sportolo, ettol nagyon megno az onbizalmad! A sport mindegy mi. Ami teged erdekel, amire a szuleid penzt adnak es amire idod van. Foci, konditerem, uszas, vizilabda....stb. mindegy, csak kezdjel el sportolni! Ott fogsz majd megismerkedni lanyokkal-fiukkal, veled egykoruakkal es ugyanolyan erdeklodesi korrel!

Beszelgess a lanyokkal hetkoznapi dolgokrol. Mi volt a suliban, van-e tanulni valo, ki hova szeretne tovabb tanulni, milyen zenet hallgatnak, barmi ami erdekel. Oket is ugyanazok a kerdesek foglalkoztatjak amik teged!

Szoval sport, fodrasz, kozmetika. Es nem utolso sorban tanuljal jol, most ez a legfontosabb amugy, nem a kinezeted, meg a mittudom en micsoda. Hanem a bizonyitvanyod. Ugye szeretnel majd tovabb tanulni az erettsegi utan? Milyen nyelvet tanulsz?

2010. febr. 6. 02:32
 8/17 anonim ***** válasza:

Ne félj és add magad :D

(a lányos kérdésre válaszolva)

2010. febr. 6. 07:55
 9/17 A kérdező kommentje:

01:37-es Ismerkedtem már csak az idegennekel tudok nehezen barátkozni.És 1-2 barátom most is van.

02:32-es

Akik ismernek azok szerint rendes vagyok.

Sportot már ajánlották 3 évig úsztam régebben.

Pattanások sajnos néha vannak az arcomon.

Tanulással nincs gondom félévkor kitűnő voltam.

Persze hogy szeretnék tovább tanulni érettségi után

És most németet tanulok a suliba

2010. febr. 6. 14:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem csak te szenvedsz önbizalomhiányba ilyen korba. Szerintem keres egy lányt, aki szintén nem "biztos magába" és, ha nem is barátnőnek, barátnak mindenképpen fogad el! Tudnátok egymáson segíteni, és talán később még a barátnőd is lehet, ami csak a legjobb dolog, mivel arra már ismeritek egymást, és nagyfokú bizalmi kapcsolat alakul ki köztetek. Már előttem szólok is megjegyezték, ne akarj görcsösen barátnőt, mert abból semmi jó nem sülhet ki. Hidd el, nem csak a fiúk tudják kihasználni a lányokat, fordítva is igaz... A szerelem úgy is megtalál téged egyszer, és ha megtalált, akkor olyan személy képébe fog megjelenni, akit érdekel, milyen vagy te belül, és nem csak a külsőd nézi. Örülni fogsz majd később, hogy nem futottál le felesleges körüket töménytelen lánnyal, akik csak azért voltak vele,d hogy egyel több nevet írhassanak arra a bizonyos listára. lényeg az, hogy mindig legyél nyitott, és lássák, te boldog vagy úgy, ahogy vagy. Ha meg valaki cikiz emiatt, vágj vissza, vagy ha bajos a srác, akkor inkább vess rá egy lenéző pillantást, és menj el. Nem hiányozna neked sem, hogy hülyék miatt a testi épséged károsodják. Ha csak úgy otthagyod, és kisebbségi érzést keltesz benne, az jó időre összezavarja a "nagyszájút". Remélem tudtam segíteni, én lány vagyok, és sokkal jobban bukok az olyan fiúkra, akik elismerik, hogy vannak hibáik, és nem a hódítás a lényeg náluk, hanem hogy szeresék, és az illető viszont szeresse őket. Nagyon sok lány van így, és ha sikerül kicsit észrevetetned magad, hogy te különleges vagy, nem csak egy egyszerű szoknya pecér, biztos sikerülni fog barátnőd szerezned. De ne az lebegjen a szemed előtt, hogy barátnő kell. Hanem, hogy egy olyan ember kell, aki szeret.
2010. febr. 6. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!