Önbizalom hiányom van! Mi Tévő legyek?
Én egy 16 éves fiú vagyok. És az lenne a problémám hogy csúnyának tartom magam pedig mindenki azt mondja hogy nem vagyok csúnya. És e miatt nincs önbizalmam meg barátnőm se. Pedig szeretnék egy barátnőt csak nem bízok magamba.
És még a problámimat se tudom elmondani ezzel kapcsolatba senkinek se.
Csak ez nem olyan könnyű.
Mert már értek bántások is rádásul olyantól akit nem is ismerek.Ilyen megjegyzéseket tett például:csúnya vagy nem kellesz senkinek se.stb
És egyre jobban kezdek sajnos magamba fordulni..
Ahogy most ezen elgondolkoztam tényleg van benne van valami
Mennek a Pozitív értékelések.
És a csajok előtt hogy nyíljak meg hogy ne lássanak visszahúzodónak?
Figyu! Ha mindenki azt mondja, hogy nem vagy csúnya, akkor két lehetőség van.
1) Mindenki hazudik neked.
2) Paranoiás vagy
Döntsd el, hogy melyik a valószínűbb, és kezdj el hinni az embereknek.
"És a csajok előtt hogy nyíljak meg hogy ne lássanak visszahúzodónak?"
A kérdésed magában foglalja a választ. Nyílj meg! Barátkozz! Olyan társasággal, amiben vegyesen vannak fiúk és lányok. Beszélgessél. Mitől félsz? Nincs közös téma? De hát hogy lenne, ha egyszer még nem is ismerkedtél meg senkivel?
Ooo, hat miert lennel csunya? Es ha kulonben meg az vagy, akkor mi van? Attol meg oltozkodhetsz jol, es lehetsz egy jo fej, segitokesz, rendes srac, ami sokkal de sokkal fontosabb, mint hogy valaki szepseges legyen! Hidd el! Foleg pasiknal! Szoval, az esz a fontos, nem a haj!:)))) Ugye ismered ezt a szamot?
Ha te is ugy erzed, hogy csunya vagy (honnan tudhatnam en ezt???) akkor menjel el egy jooo fodraszhoz. Kerjel egy arcodhoz illo joooo frizura! Irany a kozmetika, es tisztittasd ki a borodet, ha vannak pattik az arcodon.
Irany sportolni! Ez a legfontosabb! Legyen jo tested, legyel jo sportolo, ettol nagyon megno az onbizalmad! A sport mindegy mi. Ami teged erdekel, amire a szuleid penzt adnak es amire idod van. Foci, konditerem, uszas, vizilabda....stb. mindegy, csak kezdjel el sportolni! Ott fogsz majd megismerkedni lanyokkal-fiukkal, veled egykoruakkal es ugyanolyan erdeklodesi korrel!
Beszelgess a lanyokkal hetkoznapi dolgokrol. Mi volt a suliban, van-e tanulni valo, ki hova szeretne tovabb tanulni, milyen zenet hallgatnak, barmi ami erdekel. Oket is ugyanazok a kerdesek foglalkoztatjak amik teged!
Szoval sport, fodrasz, kozmetika. Es nem utolso sorban tanuljal jol, most ez a legfontosabb amugy, nem a kinezeted, meg a mittudom en micsoda. Hanem a bizonyitvanyod. Ugye szeretnel majd tovabb tanulni az erettsegi utan? Milyen nyelvet tanulsz?
Ne félj és add magad :D
(a lányos kérdésre válaszolva)
01:37-es Ismerkedtem már csak az idegennekel tudok nehezen barátkozni.És 1-2 barátom most is van.
02:32-es
Akik ismernek azok szerint rendes vagyok.
Sportot már ajánlották 3 évig úsztam régebben.
Pattanások sajnos néha vannak az arcomon.
Tanulással nincs gondom félévkor kitűnő voltam.
Persze hogy szeretnék tovább tanulni érettségi után
És most németet tanulok a suliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!