Önbizalom hiányom van! Mi Tévő legyek?
Én egy 16 éves fiú vagyok. És az lenne a problémám hogy csúnyának tartom magam pedig mindenki azt mondja hogy nem vagyok csúnya. És e miatt nincs önbizalmam meg barátnőm se. Pedig szeretnék egy barátnőt csak nem bízok magamba.
És még a problámimat se tudom elmondani ezzel kapcsolatba senkinek se.
Az előző válaszomból kihagytam, hogy ha jó tanuló vagy, és esetleg megtetszik egy lány, aki valamilyen tantárgyból gyenge, ajánld fel a segítséget, ha meg elfogadja, akkor menjetek el könyvtárba tanulni. Még bármi kisülhet az ilyesmiből! Hisz' ebből egy lány, rengeteg mindent leszűrhet:
pl. figyelsz rá, érdekel mi van vele, és ez sok lánynak imponáló, mivel mi nagyon szeressük, ha valaki törődik velünk. arról nem is beszélve, hogy egy ilyen alkalom tökéletes arra, hogy megismerjen téged, amiből lekövetkeztetheti, hogy jó fej vagy-e vagy sem. Ez pedig fontos. Pattanásokkal meg a lányok is küzdenek, mindenkinek rengeteg apró hibája van, a külső egy olyan dolog, ami bár fontos, de ha belül szép vagy, az olyan érték, amire mások hiába ácsingóznak, sose fogják elérni. :P
A másik dolog meg: még fejlődésben vagy, változhatsz, az is meglehet, egy-két év múlva te leszel az álompasi, akiért az összes lánya nyálát csorgassa. Érdekelni fog bárkit is később, hány barátnőd volt 16 évesen? elárulom, nem! Sőt, ha nekem egy fiú olyannal dicsekedne, hogy hány lánnyal volt már együtt, tuti otthagynám. Elnézést, a dupla válaszért.
Utolsó:Nem baj a dupla posztért.
De amit most írtál az felnyitotta a szememet.
Főképp a csajokkal kapcsolatba hogy van amelyik kihasználja a fiúkat.Főképp a plázacicák.
És rádásul egy lánytól jött aki csak tudja hogy mit szeretnek a csajok.
Nagyon Köszönöm neked.
Nekem ugyanúgy önbizalomhiányom van,mint neked,pedig nekem barátom is van:S.csak engem is sok bántás ért,meg én is visszahúzódóbb vagyok.de hidd el,ezek a lányok sokszor sokkal értékesebbek:)csak nehezebben barátkoznak..de ha egyszer megismered őket,meglátod,h igenis jó fejek és aranyosak.legalábbis aki engem ismer és szeret,az ezt mondja:)anyum szerint én túl jószivű is vagyok,és nem lehet a mai világban igy élni:D.talán igaza is van.szóval próbálj szerintem hasonló lányokkal barátkozni,ahogy irta már előttem vki.és az is jó ötlet,hogyha jó tanuló vagy,segithetnél olyan lányoknak,akiknek nehezebben megy a tanulás.
jah,és engem is bántanak még mindig néha,de már csak elengedem a fülem mellett és le*arom:Dtedd te is ezt;)hidd el,meg fogod találni a hozzád illő lányt,csak kell egy kis idő.de biztos nagyon aranyos srác vagy és szerethető:)én is találtam barátot,pedig nem vagyok olyan,mint mostanában a legtöbb lány:D(a plázacica félékre gondolok pl).és mégis imád a barátom:)
nagyon sok sikert kivánok neked:)
15/L
Utolsó:
Megpróbálom megfogadni a tanácsokat amik itt elhangzottak.
És hátha össze akadok egy hozzám hasonló lánnyal.
Köszönöm neked is a biztatást.
Nézd!
31 éves vagyok. Még sehol nem vagyok attól, hogy megősüljek, mert most fontosabb dolgom is van. Persze keresem azt a nőt, akivel egymást akarjuk.
21 éves voltam, amikor az első barátnőm volt. Hidd el: nem késtél le semmiről.
Ez is igaz.
Csak néha olyan rossz a magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!