Kamaszok ti mit gondoltok ha pl a buszon láttok egy fiút akin csőgatya van és converse cipő meg DC Sapka? ,
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 22:19
21/23 anonim válasza:
Hát én simán lek*csögözöm, már boccs, de nagyon nem bírom ezt a stílúst... Főleg a Converse cipőt, istenem miért nem lehet valami mást venni?? Persze én is követem a divatot nagyjából, de inkább vettem Mustang cipőt converse helyett, és valami páwa kabát helyett Khujo-t... Farmerból is normálisat vettem, ami nem úgy néz ki rajtam, mint egy csajon...
22/23 anonim válasza:
Ez a világ legegyszerübb kérdése : BU*I A VÁLASZ
23/23 anonim válasza:
Én semmit, mert sok ilyen fiú van. De NEM minden második, mert a converse meg a DC nem a legolcsóbb márka, persze nem olyan q*rva drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!