Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mit gondoltok ha...

Kamaszok ti mit gondoltok ha pl a buszon láttok egy fiút akin csőgatya van és converse cipő meg DC Sapka? ,

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 22:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Már megint egy...
2012. jan. 14. 13:17
 12/23 anonim ***** válasza:

"Még egy valaki egyéniség nélkül"

14L

2012. jan. 14. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
kb. ugyanazt mint az előző
2012. jan. 14. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Semmit, mert már annyira általános jelenség...

19f

2012. jan. 14. 18:19
 15/23 anonim ***** válasza:

azt, hogy undorító.

14/L

2012. jan. 14. 21:29
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén megmondom,utálom az ilyen "divatmajom" ruhákat.És merem kiírni,hogy az összes lány-osztálytársam sem kedveli az ilyen csőgatya-konverz(direkt írtam így...)párosítást.;)1.Csőgatya amúgy sem férfias 2.Converse cípőnek pedig csak a nevét veszed meg,a Converse cípőknek semmi minősége 3.Minden DC ruha az én elvem szerint csak divatmajmolásnak szánt gönc. ;)

14/L ;)

2012. jan. 15. 13:28
 17/23 anonim válasza:
0%

miért kell leszólni az ilyet??? ha nekei ez tetszik akkor ilyenbe járkál. csak azért írjátok ezeket mert nincs pénzetek arra, higy ilyen cuccokba járjatok. am elmondanám, hogy nagyon sok ember nem tudja magám elviselni a kínai ruhákat mint pl. én és én sem vagyok egy ribanc meg semmi ilyesmi egyszereüen csak annyi, hogy szereti a márkás ruhákat -.-"

13/L

2012. jan. 15. 14:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó(13/L)!!

A Kérdező véleményre kíváncsi,és Én leírtam!Sőt,mindenki a véleményét írta,amit kért a kérdező!!!!És nem kéne leszólni azokat az embereket,akiknek nincs pénze ilyesféle hülyeségre!És nem is biztos hogy azért írták hogy rossz,mivel nincs pénzük rá,hanem azért,mert van ízlésük!;)

14/L

2012. jan. 15. 15:50
 19/23 anonim ***** válasza:
azt hogy követed a divatot amit látsz itt meg ott (gondolom az osztályodban is van egy pár ilyen emberke) és hogy nem találtad még meg a saját egyéniséged. De ha jól érzed magad a ruhában akkor hordjad.
2012. jan. 15. 18:57
 20/23 anonim ***** válasza:

A csőgatya még elmegy, ha jól is áll neki oké.

De könyörgöm.. a sok jel meg betű meg rövidítésbe a kis radai f@$zomat.

Egy az, hogy már fel sem tűnik, mert olyan tucat és tömeg és gusztustalan.

Kettő meg, hogy azt gondolom, hogy vagy azért hordja, mert pénzes vagy mert menő akar lenni.

Kuncogok magamba és áldom anyuékat, hogy én nem ilyen vagyok(:

Puszpusz

17/L

2012. jan. 15. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!