Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy közeli barátom (lány)...

Egy közeli barátom (lány) kiderült, hogy homoszexuális. Hogyan segíthetnék neki? 14L

Figyelt kérdés
A családja meglehetősen konzervatív és van titokban barátnője is. Ő 16 éves, de már nem nagyon bírja a titkolózást. Hogyan segíthetem? Csak komoly válaszokat várok.

2012. jan. 13. 20:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag!!

Nemtől függetlenül bárki lehet homoszexuális, az ugyanis az azonos nemhez való vonzódást jelenti. A leszbikus nők és a meleg férfiak egyaránt homoszexuálisok.

2012. márc. 10. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

Tudom, hogy romlik a minősítésem, de én speciel nagyot csalódnék a barátomban, vagy barátnőmben, ha ilyesmi dolog kiderülne róla. hiszen ez annyira alapvető dolog, ami sok mindent eleve megszab.

A barátság bizonyos hasonlóságot feltételez, érdeklődési kör, világnézet és hasonlók.

Ha Te másmilyen vagy, nem javaslom, hogy mindig együtt lógjatok, keress más barátokat.

Ha Te is érdeklődsz az ilyesmi iránt, felőlem, egye, fene...

2012. szept. 6. 22:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Én teljesen hetero vagyok, de szerintem ettől még lehetünk barátok. Az érdeklődésünk így is ugyan az, zeneileg, hobbik terén.

Eddig minden maradt a régiben, meghallgatom a búját-baját, ő is az enyémet és ez így szerintem teljese okés:)

2012. szept. 7. 17:17
 14/15 anonim válasza:
3%

Aztmondom amit tzolko

Madarat tolláról...

2012. szept. 8. 01:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Én még egy melegtől sem hallottam,hogy tini korban az ellenkező nemű vonzotta volna őket.

A szexuális orientáció nem változik.

És olyan heterókról sem hallottam akiknél tömeges volt az azonos neműekhez való vonzódás.

Ezeket a hülye pletykákat nem tudom ki találta ki,de olyan,aki még életében nem látott melegeket ne terjesszen már ilyen hülyeségeket!

2014. márc. 7. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!