Kamaszok, ti már hívtátok fel a Kék Vonalat?
Azt hiszem a Kék Vonal gyerekeknek és tiniknek segít ha problémájuk van. Ti már hívtátok õket? Én holnap fogom õket felhívni, mert rengeteg problémám van, ide is írtam ki pár kérdést, de nem igazán kaptam használható válaszokat. Ti már hívtátok õket? Mire számíthatok?
Ha valakit érdekel, a számuk:116111,ingyenes
15/L
szia. ez a kékvonal.sajnos most mindenvonalunk foglalt. már új számaink is hívhatóak a 116111 a gyerekvonal,és a 116000 az eltűnt gyerekek vonala. bármilyen telefonról csak ezt a 6számot kell beütni. -.-
ritka,amikor felveszik. régen jókat szoktunk szórakozni,szegény nőket mindig csak cs.tettük,de most már tényleg volt olyan,amikor nemcsak ezért hívtam fel,hanem mert jól jött egy beszélgetés,egy jó tanács,és nem tudtam kitől segítséget kérni..
14l
Szia!
Nem, nem hívtam még fel őket, de írtam már nekik e-mailt. Most nem akarok senkit se elijeszteni, de szerintem pocsék az egész úgy ahogy van. Egy pszichológussal szerettem volna beszélni egy elég összetett kérdésről, erre válaszra mit kapok?! Az ember (álnevet használt, nem tudom, hogy férfi volt e vagy nő) kb ugyanazt visszakérdezte, mint amit a levélben kérdésként küldtem, hogy mit gondolok róla. Hát basszus, választ vártam volna! Vagy legalább egy szubjektív véleményt. De nem, egy használható mondatot sem találtam, csak hogy mit gondolok a saját kérdésemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!