Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti már hívtátok fel...

Kamaszok, ti már hívtátok fel a Kék Vonalat?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a Kék Vonal gyerekeknek és tiniknek segít ha problémájuk van. Ti már hívtátok õket? Én holnap fogom õket felhívni, mert rengeteg problémám van, ide is írtam ki pár kérdést, de nem igazán kaptam használható válaszokat. Ti már hívtátok õket? Mire számíthatok?

Ha valakit érdekel, a számuk:116111,ingyenes

15/L

2012. jan. 13. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
A problémáidat miért nem a szüleiddel beszéled meg?
2012. jan. 13. 09:26
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Milyen rengeteg problémád van, aminek a megoldását idegenektől várod el?

15 éves gyerekfejjel milyen problémáid vannak?

2012. jan. 13. 09:32
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Miért ne lehetne 15 évesen problémája?

Te hallottál már a serdülőkorról????

2012. jan. 13. 09:33
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Hívtam. Hát nekem nem nagyon segített, de remélem neked fog. 18 voltam akkor. Megadta a helyi gyermekpszichológus számát, kb. ennyi volt, meg kérdezgetett. (Régebben is sokat hívtuk őket, de akkor többnyire csak szórakoztunk, sajnos, bár néha elbeszélgettünk velük egész jól.)
2012. jan. 13. 09:37
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy nektek nem voltak olyan súlyos családi problémáitok, mint mondjuk nekem anno, amit senkivel nem tudtam megbeszélni, és igen jól esett elmondani egy idegennek aki nem ismer. Nem kell rögtön ítélkezni, amíg nem látsz bele más életébe.
2012. jan. 13. 09:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Nincs ma iskola, mert félévzárás van, és délután szalagavató, nem kellett bemenni, de köszönöm hogy ismeretlenül azonnal lekezelsz! Nagy problémáim vannak, amiket nem tudok senkivel megbeszélni!
2012. jan. 13. 09:58
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Milyen jószándékú emberek válaszoltak neked.. Árad némelyikből a "jóindulat".

Nekem volt olyan ismerősöm, aki telefonos lelkisegély szolgálatnál dolgozott, és önkéntesen. Tehát szerette csinálni. Egy próbát mindenképpen megér, hívd fel őket!

És priviben nekem is írhatsz!!!

Én is voltam kamasz, nekem is voltak problémáim!

2012. jan. 13. 10:35
 8/16 zkriszti3 ***** válasza:
87%
Én sem tudtam anyuval megbeszélni a problémáimat még felnőttként sem. Idegenektől kértem segítséget, de a vége az lett, hogy magam oldottam meg.Felnőttként a tapasztalat sokat segít, de tiniként teljesen egyedül voltam minden bajommal. Csak egy jó szó kellett volna, vagy egy lökés , hogy elinduljak a helyes irányba. Nem mindenkinek van kitaposva az út.
2012. jan. 13. 10:51
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

jaaaa felhívom és mit hallok:

szia ez a kék vonal sajnos most minden vonalunk foglalt már új számaink is hívhatok...stb

2012. jan. 13. 12:13
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
utolsóó én is ezt kaptam amikor felhívtam őket.><
2012. jan. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!