Kamaszok, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
az van,hogy 14 vagyok,és a suliban egy fiu folyton fogdos,ölelget és nem enged el meg ilyesmik,de nem tudom mit tegyek.az osztályfőnökömnek már szoltam,és az igazgatonak is,de csak annyit mondanak neki,hogy ne fogdosson és ennyi.anyáéknak nem merem elmondani,mert tulreagálnák,de nagyon.nem vagyok az a verekedos tipus hogy megverjem,de nem tudom mit tehetnék,pedig rosszulvagyok már csak a gondolatátol is,hogy a testemet,ami az enyém megfogja és nem neged el.ráadásul nagyon mocskos,mármint, nem fürdik,folyton büdös,a ruhái állandóan piszkosak és kivannak szakadva.gondoltam már arra is hogy a pszichológusomtól kérek tanácsot,de félek tőle ilyet kérdezni,hiszen neki nem ez a dolga,de ő az egyetlen ember akiben még megbízom.2012. jan. 5. 23:39
1/11 anonim válasza:
Igaz én már nem vagyok kamasz /felnőtt vagyok/ de bizony nagyon nem örülnék annak ha a gyerekeimmel ilyen megtörténne az iskolában. Mert ilyent csinálni nem helyén való. Kérdezted már a fiútól , hogy miért teszi? Talán tetszel neki? Ő is veled egykorú? Esetleg a srác értelmi színvonala nem teszi lehetővé, hogy ne így nyilvánítsa ki a feléd áradó szimpátiáját?
2/11 A kérdező kommentje:
egy évvel idosebb nálam és nem tetszek neki,de nem is akarok.ha tetszik neki valaki akkor azt megmondja a lánynak,tudom,mert már volt ilyen nem is egyszer,de egy lány sem olyan hülye,hogy vele összejöjjön.
2012. jan. 5. 23:51
3/11 anonim válasza:
Akkor vajon miért csinálhatja ezt? Talán , hogy felbosszantson téged? De akkor sem helyén való amit csinál. Ha ennyire nem bízol meg Anyuékba hogy elmond nekik, akkor tényleg nem marad más mint az iskola pszichológusa.
4/11 A kérdező kommentje:
nincs a sulimban pszichológus,gyerekpszichológushoz járok
2012. jan. 5. 23:59
6/11 anonim válasza:
Vegyél fel egy jó hegyes orrú cipőt, vagy csizmát és rúgd tökön! :D
7/11 anonim válasza:
Amikor megölel, egyszerűen egy gyors mozdulattal emeld fel a térded. Pont tökön fogja találni. Esetleg szólhatsz is neki előre, ha nem hagyja abba tökön rúgod.
Vagy pedig keverj le neki egy pofont.
8/11 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy mindig hátulrol olel meg,amikor én észre sem veszem,hogy mogottem van :(
2012. jan. 6. 18:24
9/11 anonim válasza:
én fognám és lekevernék neki egy akkorát h a kéznyomom az arcán egy hétig ott lesz
10/11 anonim válasza:
Az egyetlen nem kúrvás reakció, ha egy jó nagyot lekeversz neki. Tapasztaléat 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!