Kamaszok, ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
az van,hogy 14 vagyok,és a suliban egy fiu folyton fogdos,ölelget és nem enged el meg ilyesmik,de nem tudom mit tegyek.az osztályfőnökömnek már szoltam,és az igazgatonak is,de csak annyit mondanak neki,hogy ne fogdosson és ennyi.anyáéknak nem merem elmondani,mert tulreagálnák,de nagyon.nem vagyok az a verekedos tipus hogy megverjem,de nem tudom mit tehetnék,pedig rosszulvagyok már csak a gondolatátol is,hogy a testemet,ami az enyém megfogja és nem neged el.ráadásul nagyon mocskos,mármint, nem fürdik,folyton büdös,a ruhái állandóan piszkosak és kivannak szakadva.gondoltam már arra is hogy a pszichológusomtól kérek tanácsot,de félek tőle ilyet kérdezni,hiszen neki nem ez a dolga,de ő az egyetlen ember akiben még megbízom.2012. jan. 5. 23:39
11/11 anonim válasza:
Szerintem anyukádnak mondd el, mert apud lehet, h téll túlreagálná (én apum is ilyen) a tanárokat meg egyzserűen nem érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!